Suktinukai su varškės kremu
3.6 (3 įvertinimai)
3-4 Porcijos
2 val. 20 min.
Apie receptą
Sluoksniuotos tešlos desertas. Suktinukai su varškės įdaru. Rekomenduoju išbandyti.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla500 gramų (be mielių)
-
Varškė 9%250
-
Pienas200 mililitrų
-
Želatina1 šaukštas
-
Cukrus90 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Suberkite želatiną, ipilkite 100 ml. pieno. Palikite 30–40 minučių.
-
Reklama
-
3. Iškočiokite atšildytą tešlą viena kryptimi. Sluoksnio ilgis turėtų būti 26-28 cm, supjaustykite 2 cm pločio juosteles.
-
4. Paruoškite metalines formas. Aptepkite plonu sviesto sluoksniu. Paimkite vieną juostelę ir apvyniokite formą nuo apačios. Vyniojant tešlą šiek tiek ištempkite ir šiek tiek sutepkite.
-
Reklama
-
5. Kepimo skardą apšlakstykite šaltu vandeniu. Įdėkite ruošinius ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes. Viską kas lieka (likučiai) nepanaudota (per ilgos juostelės) kepkite kartu sudėjus paprastai.
-
6. Išimkite iš formų ir laikykite šaldytuve.
-
Reklama
-
7. Supjaustykite iškepusius likučius.
-
8. Želatiną maišydami ištirpinkite ant silpnos ugnies, neužvirkite.
-
Reklama
-
9. Dubenyje varškę išplakite su cukrumi ir 100 ml pieno.
-
10. Įpilkite želatinos tirpalo. Permaišykite dar kartą rankomis. Atšaldykite įdarą. Sutirštėjus įdarui dar kartą gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
11. Specialiu maišeliu arba šaukšteliu užpildykite suktinukų vidų.
-
12. Iš suktinuko išsikišusią kremo dalį pavoliokite supjaustytuose iškepusios tešlos likučiuose. (Juos pjaustėmė 7 punkte).
-
13. Suktinukus su varškės kremu palikite kambario temperatūroje pasistovėti 1 valandą, tada galėsite jį patiekti.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama