Suktinukai su varškės kremu

Suktinukai su varškės kremu

3.6 (3 įvertinimai)

3-4 Porcijos
2 val. 20 min.

Apie receptą

Sluoksniuotos tešlos desertas. Suktinukai su varškės įdaru. Rekomenduoju išbandyti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų (be mielių)
  • Varškė 9%
    250
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Želatina
    1 šaukštas
  • Cukrus
    90 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Suberkite želatiną, ipilkite 100 ml. pieno. Palikite 30–40 minučių.
    2. Suberkite želatiną, ipilkite 100 ml. pieno. Palikite 30–40 minučių.
  • Reklama
  • Iškočiokite atšildytą tešlą viena kryptimi. Sluoksnio ilgis turėtų būti 26-28 cm, supjaustykite 2 cm pločio juosteles.
    3. Iškočiokite atšildytą tešlą viena kryptimi. Sluoksnio ilgis turėtų būti 26-28 cm, supjaustykite 2 cm pločio juosteles.
  • Paruoškite metalines formas. Aptepkite plonu sviesto sluoksniu. Paimkite vieną juostelę ir apvyniokite formą nuo apačios. Vyniojant tešlą...
    4. Paruoškite metalines formas. Aptepkite plonu sviesto sluoksniu. Paimkite vieną juostelę ir apvyniokite formą nuo apačios. Vyniojant tešlą šiek tiek ištempkite ir šiek tiek sutepkite.
  • Reklama
  • Kepimo skardą apšlakstykite šaltu vandeniu. Įdėkite ruošinius ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes. Viską kas ...
    5. Kepimo skardą apšlakstykite šaltu vandeniu. Įdėkite ruošinius ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes. Viską kas lieka (likučiai) nepanaudota (per ilgos juostelės) kepkite kartu sudėjus paprastai.
  • Išimkite iš formų ir laikykite šaldytuve.
    6. Išimkite iš formų ir laikykite šaldytuve.
  • Reklama
  • Supjaustykite iškepusius likučius.
    7. Supjaustykite iškepusius likučius.
  • Želatiną maišydami ištirpinkite ant silpnos ugnies, neužvirkite.
    8. Želatiną maišydami ištirpinkite ant silpnos ugnies, neužvirkite.
  • Reklama
  • Dubenyje varškę išplakite su cukrumi ir 100 ml pieno.
    9. Dubenyje varškę išplakite su cukrumi ir 100 ml pieno.
  • Įpilkite želatinos tirpalo. Permaišykite dar kartą rankomis. Atšaldykite įdarą. Sutirštėjus įdarui dar kartą gerai išmaišykite.
    10. Įpilkite želatinos tirpalo. Permaišykite dar kartą rankomis. Atšaldykite įdarą. Sutirštėjus įdarui dar kartą gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Specialiu maišeliu arba šaukšteliu užpildykite suktinukų vidų.
    11. Specialiu maišeliu arba šaukšteliu užpildykite suktinukų vidų.
  • Iš suktinuko išsikišusią kremo dalį pavoliokite supjaustytuose iškepusios tešlos likučiuose. (Juos pjaustėmė 7 punkte).
    12. Iš suktinuko išsikišusią kremo dalį pavoliokite supjaustytuose iškepusios tešlos likučiuose. (Juos pjaustėmė 7 punkte).
  • Suktinukus su varškės kremu palikite kambario temperatūroje pasistovėti 1 valandą, tada galėsite jį patiekti.
    13. Suktinukus su varškės kremu palikite kambario temperatūroje pasistovėti 1 valandą, tada galėsite jį patiekti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai