Sausainiai su alumi
5 (1 įvertinimai)
5-6 Porcijos
1 val. 45 min.
Apie receptą
Šiandien noriu papasakoti, kaip gaminti pūstus šluoksniuotos tešlos alaus sausainius. Kepiniai yra puikūs ir puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ir prie arbatos ar kavos bet kuriuo dienos metu. Niekas šeimoje neliks abejingas ir visi tikrai padėkos už tokį skanų užkandį, laimingi bus ir vyrai kurie alaus mėgėjai. Rekomenduoju!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Alus100 mililitrų
-
Sviestas (arba margarinas)200 gramų
-
Miltai2 stiklinės
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus3
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į dubenį suberkite kambario temperatūros sviestą, suberkite miltus.
-
Reklama
-
3. Sutrinkite į trupinius.
-
4. Įberkite žiupsnelį druskos ir supilkite alų.
-
Reklama
-
5. Užminkykite tešlą.
-
6. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir laikykite šaldytuve 1 valandą. l
-
Reklama
-
7. Iškočiokite tešlą.
-
8. Pabarstykite cukrumi.
-
Reklama
-
9. Sulenkite tešlą per pusę. Šiek tiek iškočiokite.
-
10. Iškirpkite tešlą formomis.
-
Reklama
-
11. Arba supjaustykite bet kokia forma.
-
12. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į cukrų ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
-
13. Kepkite sausainius iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama