Sluoksniuotos tešlos rageliai su baltyminiu kremu

Sluoksniuotos tešlos rageliai su baltyminiu kremu

5 (1 įvertinimai)

30 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Noriu papasakoti, kaip greitai ir paprastai iškepti sluoksniuotą tešlą su baltyminiu kremu - nuo vaikystės mėgstamas, puikus desertas, tinkantis ir šventei, ir šeimos arbatos vakarėliui! Jei neturite specialių kūgių formelių kepimo vamzdeliams ar konditerinio maišelio kremui, visada galite juos pasigaminti patys iš improvizuotų medžiagų: formelės gaminamos iš storo popieriaus ir folijos, o konditerinį maišelį pakeiskite sandariu maišeliu arba kepimo popieriumi susuktą į kūgį!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paruošta sluoksniuota tešla
    500 gramų
  • Sviestas
    1 arbatinis šaukštelis (formoms patepimui)
  • Kiaušinių baltymai
    3 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis (ant peilio galo)
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Citrinų rūgštis
    1 žiupsnelis (ant peilio galo)
  • Vanduo
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto įjunkite orkaitę, kad ji gerai sušiltų. Dabar pereikite prie ragelių gamybos. Norėdami tai padaryti, tešlą iškočiokite ploniau ...
    1. Iš anksto įjunkite orkaitę, kad ji gerai sušiltų. Dabar pereikite prie ragelių gamybos. Norėdami tai padaryti, tešlą iškočiokite ploniau ir supjaustykite 2-2,5 cm juostelėmis.
  • Specialias formeles kūgių pavidalu ištepkite lydytu sviestu. Tešlos juostele švelniai apvyniokite kiekvieną formą spirale.
    2. Specialias formeles kūgių pavidalu ištepkite lydytu sviestu. Tešlos juostele švelniai apvyniokite kiekvieną formą spirale.
  • Reklama
  • 220 laipsnių temperatūroje kepkite ragelius iki auksinės spalvos (apie 15 min.), tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.
    3. 220 laipsnių temperatūroje kepkite ragelius iki auksinės spalvos (apie 15 min.), tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.
  • Kol tūbelės vėsta, pradėkite ruošti kremą. Į puodą ar puodą supilkite cukrų su vanile, įpilkite vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies, ...
    4. Kol tūbelės vėsta, pradėkite ruošti kremą. Į puodą ar puodą supilkite cukrų su vanile, įpilkite vandens. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol pasidarys šviesiai rudas klampus sirupas.
  • Reklama
  • Ruošdami grietinėlės sirupą išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Kad jie geriau plaktųsi ir gautųsi tirš...
    5. Ruošdami grietinėlės sirupą išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki standžių putų. Kad jie geriau plaktųsi ir gautųsi tiršta puta, baltymai turi būti naudojami atšaldyti. Kai sirupas pasieks norimą konsistenciją, įpilkite į jį citrinos rūgšties ir greitai išmaišykite. Tada plona srovele, nenustodami plakti, supilkite sirupą į išplaktus baltymus ir toliau maišykite mikseriu dideliu greičiu, kol beveik visiškai atvės.
  • Dabar, naudodami konditerinį maišelį, užpildykite vamzdelius gautu kremu.
    6. Dabar, naudodami konditerinį maišelį, užpildykite vamzdelius gautu kremu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai