Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Siūlau paruošti tokį pyragą, kuriame saldumas subalansuos su rikota, o tešlą padengs vyšnios. pyragas gaunamas su labai švelniu ir kvapniu įdaru. Vyšnias galima pakeisti kitomis uogomis, o rikotą – varške ar varškės sūriu. Jei naudojate varškę, naudokite riebią ir pertrinkite per sietelį. Migdolų drožles puikiai galima pakeisti bet kokiais smulkintais riešutais.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    1 vnt (250 gramų)
  • Rikota
    250 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Vyšnios
    200 gramų
  • Migdolų drožlės
    20 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Šokoladas
    15 gramų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Kukurūzų krakmolas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, nuplaukite ir nusausinkite.
  • Iš uogų pašalinkite stiebus ir kauliukus.
    2. Iš uogų pašalinkite stiebus ir kauliukus.
  • Reklama
  • Rikotą suberkite į dubenį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir grietinę, išmaišykite.
    3. Rikotą suberkite į dubenį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir grietinę, išmaišykite.
  • Darbinį paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Perkelkite į 18 cm skersmens formą, pakabindami kraštus.
    4. Darbinį paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Perkelkite į 18 cm skersmens formą, pakabindami kraštus.
  • Reklama
  • Į tešlą dėkite rikotos įdarą ir paskandinkite joje vyšnias. Viską pabarstykite šiek tiek migdolų drožlių.
    5. Į tešlą dėkite rikotos įdarą ir paskandinkite joje vyšnias. Viską pabarstykite šiek tiek migdolų drožlių.
  • Ant viršaus uždėkite tešlos kraštus ir pabarstykite likusiomis drožlėmis.
    6. Ant viršaus uždėkite tešlos kraštus ir pabarstykite likusiomis drožlėmis.
  • Reklama
  • Pyrago formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol paruduos. Tešla turi apskrusti, o paliet...
    7. Pyrago formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol paruduos. Tešla turi apskrusti, o palietus įdaras turi nustoti purtytis.
  • Išimkite pyragą iš orkaitės ir iš karto užtarkuokite šokolado. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite.
    8. Išimkite pyragą iš orkaitės ir iš karto užtarkuokite šokolado. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai