Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis
5 (2 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Siūlau paruošti tokį pyragą, kuriame saldumas subalansuos su rikota, o tešlą padengs vyšnios. pyragas gaunamas su labai švelniu ir kvapniu įdaru. Vyšnias galima pakeisti kitomis uogomis, o rikotą – varške ar varškės sūriu. Jei naudojate varškę, naudokite riebią ir pertrinkite per sietelį. Migdolų drožles puikiai galima pakeisti bet kokiais smulkintais riešutais.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Uogos / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Sluoksniuota tešla1 vnt (250 gramų)
- 
													Rikota250 gramų
- 
													Grietinė2 šaukštai
- 
													Vyšnios200 gramų
- 
													Migdolų drožlės20 gramų
- 
													Vanilinis cukrus10 gramų
- 
													Šokoladas15 gramų
- 
													Miltai1 šaukštas
- 
													Kukurūzų krakmolas1 šaukštas
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, nuplaukite ir nusausinkite. 1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Uogas rūšiuokite, nuplaukite ir nusausinkite.
- 
                                                     2. Iš uogų pašalinkite stiebus ir kauliukus. 2. Iš uogų pašalinkite stiebus ir kauliukus.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Rikotą suberkite į dubenį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir grietinę, išmaišykite. 3. Rikotą suberkite į dubenį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir grietinę, išmaišykite.
- 
                                                     4. Darbinį paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Perkelkite į 18 cm skersmens formą, pakabindami kraštus. 4. Darbinį paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Perkelkite į 18 cm skersmens formą, pakabindami kraštus.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Į tešlą dėkite rikotos įdarą ir paskandinkite joje vyšnias. Viską pabarstykite šiek tiek migdolų drožlių. 5. Į tešlą dėkite rikotos įdarą ir paskandinkite joje vyšnias. Viską pabarstykite šiek tiek migdolų drožlių.
- 
                                                     6. Ant viršaus uždėkite tešlos kraštus ir pabarstykite likusiomis drožlėmis. 6. Ant viršaus uždėkite tešlos kraštus ir pabarstykite likusiomis drožlėmis.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Pyrago formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol paruduos. Tešla turi apskrusti, o palietus įdaras turi nustoti purtytis. 7. Pyrago formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol paruduos. Tešla turi apskrusti, o palietus įdaras turi nustoti purtytis.
- 
                                                     8. Išimkite pyragą iš orkaitės ir iš karto užtarkuokite šokolado. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite. 8. Išimkite pyragą iš orkaitės ir iš karto užtarkuokite šokolado. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















