Sluoksniuotos salotos su vištiena
5 (2 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šios salotos – ilgaamžės, bet vis dar populiarios, sočios ir skanios. Šiandien ruošiame šias salotas su virta vištiena. Salotos tradiciškai dedamos ant šventinių stalų. Ir kiekviena šeimininkė stengiasi įnešti savo nuotaiką į šio garsaus patiekalo kompoziciją, dekoravimą ir patiekimą. Siūlau salotas patiekti sluoksniais. Be to, mėsos komponentas bus vištiena. Ir žinoma, šventiniam stalui jį reikia papuošti įvairiomis daržovėmis.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virta vištiena300 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Marinuoti agurkai1 vnt
-
Svogūnų laiškai20 gramų
-
Majonezas100 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Bulves nuplaukite, išvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Nuplaukite svogūnų laiškus ir smulkiai supjaustykite. Taip pat smulkiais kubeliais supjaustykite agurkus.
-
Reklama
-
5. Vištieną, prieš tai išvirtą pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Arba suplėšykite į pluoštus.
-
6. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite, kaip ir visus kitus ingredientus.
-
Reklama
-
7. Kepimo žiedu sluoksniuokite salotas tokia tvarka. Pirmas sluoksnis yra morkos, tada bulvės, tada svogūnų laiškai, tada virta vištiena (jei norite, vištieną galite pabarstyti pipirais) ir marinuoti agurkai. Paskutiniame sluoksnyje dėkite kiaušinius. Nepamirškite kiekvieno sluoksnio patepti majonezu. Salotos paruoštos. Prieš patiekdami papuoškite kaip norite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama