Sluoksniuoti pyragaičiai su kardamonu ir cinamonu

Sluoksniuoti pyragaičiai su kardamonu ir cinamonu

5 (1 įvertinimai)

2-4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Greitų sluoksniuotų pyragėlių su kardamonu ir cinamonu receptas. Mažas, aštrus ir traškus. Puikus pasirinkimas šeimos maistui. Toliau papasakosiu plačiau, kaip pasigaminti sluoksniuotos tešlos bandeles su kardamonu ir cinamonu. Tešla tinka ir mielinė, ir bemielė. Papildomai į įdarą galima dėti razinų, šokolado lašelių ar riešutų.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    250 gramų (be mielių)
  • Sviestas
    20~30 gramų
  • Apelsinų žievelė
    1 valgomasis šaukštas
  • Cukranendrių cukrus
    3~4 šaukštai
  • Cinamonas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kardamonas
    1/3~1/2 arbatinio šaukštelio (maltas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio stačiakampį.
    2. Tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio stačiakampį.
  • Reklama
  • Sutepkite jį sviestu.
    3. Sutepkite jį sviestu.
  • Dubenyje sumaišykite cukrų, kardamoną, cinamoną ir apelsino žievelę.
    4. Dubenyje sumaišykite cukrų, kardamoną, cinamoną ir apelsino žievelę.
  • Reklama
  • Pabarstykite mišiniu ant tešlos.
    5. Pabarstykite mišiniu ant tešlos.
  • Sulenkite tešlą į tris sluoksnius.
    6. Sulenkite tešlą į tris sluoksnius.
  • Reklama
  • Supjaustykite 2-3 cm storio juostelėmis.
    7. Supjaustykite 2-3 cm storio juostelėmis.
  • Susukite kiekvieną juostelę į virvelę.
    8. Susukite kiekvieną juostelę į virvelę.
  • Reklama
  • Tada suriškite mazgu.
    9. Tada suriškite mazgu.
  • Kepkite bandeles 30 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
    10. Kepkite bandeles 30 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
  • Reklama
  • Kardamono bandelės paruoštos, gero apetito!
    11. Kardamono bandelės paruoštos, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai