Skumbrės ritinys

Skumbrės ritinys

5 (5 įvertinimai)

4-6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Labai skanus užkandis – skumbrės suktinukas. Daugeliui skumbrė atrodo per riebi ir kvapni, tačiau pagal šį receptą gaminta žuvis patiks net išrankiems valgytojams ir gurmanams. Neleiskite, kad recepte esantys česnakai jūsų gąsdintų – sušaldžius česnako kvapas beveik išnyksta. Šis patiekalas papuoš jūsų šventinį stalą, o vyrams tikrai patiks su alumi. Tikiuosi, kad jums patiks šis paprastas vyniotinio receptas.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrės filė
    4 vnt
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Druska
    1~1,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti kvapieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Malto muskato riešuto
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Skumbrės filė nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus arba maistinės plėvelės.
    1. Skumbrės filė nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus arba maistinės plėvelės.
  • Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
    2. Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
  • Reklama
  • Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
    3. Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
  • Filė apibarstykite prieskonių ir česnako mišiniu. Česnaką šiek tiek įspauskite į žuvies minkštimą.
    4. Filė apibarstykite prieskonių ir česnako mišiniu. Česnaką šiek tiek įspauskite į žuvies minkštimą.
  • Reklama
  • Švelniai ir sandariai susukite filė į ritinį.
    5. Švelniai ir sandariai susukite filė į ritinį.
  • Suvyniojame vyniotinį keliais sluoksniais popieriaus ar plėvelės ir paliekame apatinėje šaldytuvo lentynoje apie 5 valandas. Tada perkelk...
    6. Suvyniojame vyniotinį keliais sluoksniais popieriaus ar plėvelės ir paliekame apatinėje šaldytuvo lentynoje apie 5 valandas. Tada perkelkite į šaldiklį parai.
  • Reklama
  • Likus 15 minučių iki patiekimo, vyniotinį išimame iš šaldiklio. Plonai supjaustyti. Prieš patiekiant galima apipilti citrinos sultimis su...
    7. Likus 15 minučių iki patiekimo, vyniotinį išimame iš šaldiklio. Plonai supjaustyti. Prieš patiekiant galima apipilti citrinos sultimis su alyvuogių aliejumi, papuošti žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai