Skumbrės ritinys
5 (5 įvertinimai)
4-6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Labai skanus užkandis – skumbrės suktinukas. Daugeliui skumbrė atrodo per riebi ir kvapni, tačiau pagal šį receptą gaminta žuvis patiks net išrankiems valgytojams ir gurmanams. Neleiskite, kad recepte esantys česnakai jūsų gąsdintų – sušaldžius česnako kvapas beveik išnyksta. Šis patiekalas papuoš jūsų šventinį stalą, o vyrams tikrai patiks su alumi. Tikiuosi, kad jums patiks šis paprastas vyniotinio receptas.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrės filė4 vnt
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Druska1~1,5 arbatinio šaukštelio
-
Malti kvapieji pipirai1 žiupsnelis
-
Malti juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
Malto muskato riešuto1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Skumbrės filė nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus arba maistinės plėvelės.
-
2. Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
-
Reklama
-
3. Visus prieskonius sumaišome, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
-
4. Filė apibarstykite prieskonių ir česnako mišiniu. Česnaką šiek tiek įspauskite į žuvies minkštimą.
-
Reklama
-
5. Švelniai ir sandariai susukite filė į ritinį.
-
6. Suvyniojame vyniotinį keliais sluoksniais popieriaus ar plėvelės ir paliekame apatinėje šaldytuvo lentynoje apie 5 valandas. Tada perkelkite į šaldiklį parai.
-
Reklama
-
7. Likus 15 minučių iki patiekimo, vyniotinį išimame iš šaldiklio. Plonai supjaustyti. Prieš patiekiant galima apipilti citrinos sultimis su alyvuogių aliejumi, papuošti žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama