Mišrainė su virta vištienos krūtinėle
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Mišrainę su virta vištienos krūtinėle paruošti nesunku! Gaminimui naudosime vištienos mėsą, sūrį, pievagrybius, morkas, svogūnus ir majonezą. Labai paprasta, bet labai skani mišrainė praskaidrins jūsų kasdienybę. Mišrainę su virta vištienos krūtinėle paruošti gana paprasta. Ją paruošti užtrunka ne ilgiau kaip 35 minutes, bet tada dar valandą palieku šaldytuve, kad spėtų gerai įsigerti ir atvėsti. Labai skani mišrainė, kurią visada ruošiu darbo dienomis. Ji yra gana sūri ir gerai laikosi.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virta vištienos krūtinėlė1/2 vnt
-
Pievagrybiai150 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Morkos1/2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirusią krūtinėlę supjaustykite nedideliais kubeliais.
-
2. Sūrį supjaustykite kuo mažesniais kubeliais ir suberkite į vištieną.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite pievagrybius. Konservuoti čia netinka!
-
4. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
5. Morkas sutarkuokite vidutine tarka.
-
6. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir pakepinkite joje svogūnus ir morkas.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę suberkite pievagrybius. Viską gerai išmaišykite ir kepkite, kol grybai bus paruošti ant vidutinės ugnies (7-10 min.).
-
8. Tada sudėkite grybus į salotų dubenį.
-
Reklama
-
9. Sudėkite visus ingredientus pagal skonį, pipirus ir įdėkite majonezo.
-
10. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą trumpam pastovėti, leidžiame gerai išmirkti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama