Skanus keksiukas su razinomis

Skanus keksiukas su razinomis

3 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Išbandykite šį skanų ir saldų bananų ir razinų keksą. Receptas yra labai paprastas ir gali būti paruoštas kaip popietinis užkandis visai šeimai. Parodau ir pasakoju, kaip pasigaminti skanų keksiuką su razinomis! Keksiukas su razinomis išeis skanus, jei razinas iš pradžių garinsite, kad jos suminkštėtų, o paskui nepriliptų prie dantų. Šį pyragą galite gaminti ir be bananų, o pasigaminti, pavyzdžiui, šokoladinį. Norėdami paruošti skanų keksiuką su razinomis, būtinai įdėkite vanilės esencijos (arba tiesiog vanilino) – malonus aromatas garantuotas!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bananas
    3 vnt
  • Miltai
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    0.5 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas
    1 šaukštas
  • Jogurtas
    3 šaukštai
  • Razinos
    125 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Banano minkštimą sutrinkite šakute į tyrę. Kol kas atidėkite.
    2. Banano minkštimą sutrinkite šakute į tyrę. Kol kas atidėkite.
  • Reklama
  • Atskirame inde išplakite cukrų su sviestu ir kiaušiniais iki vientisos masės.
    3. Atskirame inde išplakite cukrų su sviestu ir kiaušiniais iki vientisos masės.
  • Tada įpilkite vanilės esencijos ir gerai išmaišykite.
    4. Tada įpilkite vanilės esencijos ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Į kiaušinių mišinį sudėkite jogurto ir bananų.
    5. Į kiaušinių mišinį sudėkite jogurto ir bananų.
  • Į masę pamažu suberkite išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą.
    6. Į masę pamažu suberkite išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Į tešlą suberkite razinas.
    7. Į tešlą suberkite razinas.
  • Skardą ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    8. Skardą ištepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite į skardą ir pabarstykite ruduoju cukrumi (nebūtina). Tai suteiks tešlai auksinės rudos spalvos plutą. Pašaukite į įkaitintą ...
    9. Tešlą dėkite į skardą ir pabarstykite ruduoju cukrumi (nebūtina). Tai suteiks tešlai auksinės rudos spalvos plutą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 45-60 minučių. Patikrinkite pasirengimą dantų krapštuku.
  • Iškepus keksui leiskite atvėsti 10-15 minučių.
    10. Iškepus keksui leiskite atvėsti 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    11. Patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai