Skaniausia obuolių uogienė su cinamonu

Skaniausia obuolių uogienė su cinamonu

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visi žino, kad obuoliai puikiai dera su cinamonu. Šiame recepte šie du ingredientai sujungiami ir gaunamas nuostabus džemas. Be to, šis gardumynas puikiai tinka absoliučiai bet kokiam kepiniui! Jums tereikia: cinamono, obuolių, vandens, cukraus ir citrinos rūgšties. Iš anksto pasirūpinkite sterilizuotais stiklainiais ir dangteliais, į kuriuos pilsite uogienę. Obuolių uogienė su cinamonu puikiai tiks ne tik prie arbatos, bet ir kaip kepinių įdaras. Geros dienos!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    0.5 kilogramo
  • Cukrus
    150 gramų
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Citrinų rūgštis
    1 žiupsnelis
  • Cinamonas
    1 vnt (lazdelė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, įpilkite citrinos rūgšties.
    1. Karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, įpilkite citrinos rūgšties.
  • Nuplaukite obuolius ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Nuplaukite obuolius ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite puode ir įdėkite cinamono lazdelę. Tada uždėkite ant ugnies ir užvirkite, tada virkite apie 1 valandą ant silpnos ugnie...
    3. Viską sumaišykite puode ir įdėkite cinamono lazdelę. Tada uždėkite ant ugnies ir užvirkite, tada virkite apie 1 valandą ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.
  • Iš paruoštos uogienės išimkite cinamono lazdelę.
    4. Iš paruoštos uogienės išimkite cinamono lazdelę.
  • Reklama
  • Išpilstykite uogienę į sterilizuotus stiklainius arba išsivirkite arbatos ir jau valgykite. Gero apetito!
    5. Išpilstykite uogienę į sterilizuotus stiklainius arba išsivirkite arbatos ir jau valgykite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai