Silkės marinavimas su svogūnu

Silkės marinavimas su svogūnu

5 (4 įvertinimai)

7-8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Naminė silkė yra tikras skanėstas, kurį turėtų išbandyti visi. Jos skonis yra toks subtilus, kad žuvis tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tai mano mėgstamiausias receptas, pasitvirtinęs per daugelį metų kuris gerai žinomas ir tarp virtuvės šefu. Paruošimas greitas ir labai paprastas, prie marinuotos silkės labai tinka virtos bulvės su lupena, bet labai skaniai valgosi ir be jų.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    3 vnt (šaldyta)
  • Vanduo
    1 litras (virtas arba filtruotas)
  • Druska
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Actas
    3 šaukštai
  • Kvapieji pipirai
    6~10 vnt
  • Lauro lapas
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Atšildykite silkę, išvalykite, nuimkite galvą ir gerai nuplaukite.
    2. Atšildykite silkę, išvalykite, nuimkite galvą ir gerai nuplaukite.
  • Reklama
  • Inde, kuriame pasūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapus.
    3. Inde, kuriame pasūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapus.
  • Dėkite silkę į marinatą ir laikykite šaldytuve.
    4. Dėkite silkę į marinatą ir laikykite šaldytuve.
  • Reklama
  • Po 3 dienų silkė paruošta.
    5. Po 3 dienų silkė paruošta.
  • Silkę supjaustykite gabaliukais. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
    6. Silkę supjaustykite gabaliukais. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
  • Reklama
  • Arba silkės filėgabaliukaus.
    7. Arba silkės filėgabaliukaus.
  • Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
    8. Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
  • Reklama
  • Ši silkė yra nepaprastai skani. Skanaus!
    9. Ši silkė yra nepaprastai skani. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai