7-8
Porcijos
30 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Naminė silkė yra tikras skanėstas, kurį turėtų išbandyti visi. Jos skonis yra toks subtilus, kad žuvis tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tai mano mėgstamiausias receptas, pasitvirtinęs per daugelį metų kuris gerai žinomas ir tarp virtuvės šefu. Paruošimas greitas ir labai paprastas, prie marinuotos silkės labai tinka virtos bulvės su lupena, bet labai skaniai valgosi ir be jų.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingridientus:
# Žuvis
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė3 vnt (šaldyta)
-
Vanduo1 litras (virtas arba filtruotas)
-
Druska3 šaukštai
-
Cukrus3 šaukštai
-
Actas3 šaukštai
-
Kvapieji pipirai6~10 vnt
-
Lauro lapas5 vnt
-
Kaip pagaminti
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Atšildykite silkę, išvalykite, nuimkite galvą ir gerai nuplaukite.
-
3. Inde, kuriame pasūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapus.
-
4. Dėkite silkę į marinatą ir laikykite šaldytuve.
-
5. Po 3 dienų silkė paruošta.
-
6. Silkę supjaustykite gabaliukais. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
-
7. Arba silkės filėgabaliukaus.
-
8. Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
-
9. Ši silkė yra nepaprastai skani. Skanaus!Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!Sekantis receptas:
Šaltinis: povar.ru