Silkės marinavimas su svogūnu

Silkės marinavimas su svogūnu

5 (1 įvertinimai)

7-8

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Naminė silkė yra tikras skanėstas, kurį turėtų išbandyti visi. Jos skonis yra toks subtilus, kad žuvis tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tai mano mėgstamiausias receptas, pasitvirtinęs per daugelį metų kuris gerai žinomas ir tarp virtuvės šefu. Paruošimas greitas ir labai paprastas, prie marinuotos silkės labai tinka virtos bulvės su lupena, bet labai skaniai valgosi ir be jų.

Receptai pagal ingridientus: # Žuvis
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    3 vnt (šaldyta)
  • Vanduo
    1 litras (virtas arba filtruotas)
  • Druska
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Actas
    3 šaukštai
  • Kvapieji pipirai
    6~10 vnt
  • Lauro lapas
    5 vnt
  • Kaip pagaminti

  • Silkės marinavimas su svogūnu
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    2. Atšildykite silkę, išvalykite, nuimkite galvą ir gerai nuplaukite.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    3. Inde, kuriame pasūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapus.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    4. Dėkite silkę į marinatą ir laikykite šaldytuve.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    5. Po 3 dienų silkė paruošta.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    6. Silkę supjaustykite gabaliukais. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    7. Arba silkės filėgabaliukaus.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    8. Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
  • Silkės marinavimas su svogūnu
    9. Ši silkė yra nepaprastai skani. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai