Silkės ir bulvių mišrainė

Silkės ir bulvių mišrainė

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Klasika - silkė su bulvėmis, o jei įdedi svogūną, obuolį, ir viską pagardini grietine... Ir gavosi nepaprastai skanu! Puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei! Ši mišrainė yra labiau kasdienis patiekalas. Panašus receptas yra ir vokiškai bulvių mišrainei, tačiau vokiečiai vietoj obuolių naudoja kornišonus. Nusprendžiau pabandyti su obuoliu – ir gavosi puikiai. Juk kulinarijoje visada taip būna, šiek tiek pakeičiau, ir prašau, naujas receptas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    200 gramų
  • Bulvės
    4~5 vnt (virtos)
  • Svogūnas
    1 vnt (didelis)
  • Obuolys
    1 vnt (didelis, rūgštus)
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis (turėtų būti rūgščios)
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
  • Krapai arba petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Silkę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Dėkite į salotų dubenį.
    2. Silkę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Dėkite į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Bulves ir obuolį nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į dubenį su sile.
    3. Bulves ir obuolį nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į dubenį su sile.
  • Supjaustykite svogūną ir sudėkite į mišrainę.
    4. Supjaustykite svogūną ir sudėkite į mišrainę.
  • Reklama
  • Susmulkinkite žalumynus ir sudėkite į mišrainę.
    5. Susmulkinkite žalumynus ir sudėkite į mišrainę.
  • Įdėkite garstyčių.
    6. Įdėkite garstyčių.
  • Reklama
  • Įdėkite grietinės.
    7. Įdėkite grietinės.
  • Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir patiekite.
    8. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai