Silkės ir bulvių mišrainė
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Klasika - silkė su bulvėmis, o jei įdedi svogūną, obuolį, ir viską pagardini grietine... Ir gavosi nepaprastai skanu! Puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei! Ši mišrainė yra labiau kasdienis patiekalas. Panašus receptas yra ir vokiškai bulvių mišrainei, tačiau vokiečiai vietoj obuolių naudoja kornišonus. Nusprendžiau pabandyti su obuoliu – ir gavosi puikiai. Juk kulinarijoje visada taip būna, šiek tiek pakeičiau, ir prašau, naujas receptas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė200 gramų
-
Bulvės4~5 vnt (virtos)
-
Svogūnas1 vnt (didelis)
-
Obuolys1 vnt (didelis, rūgštus)
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis (turėtų būti rūgščios)
-
Grietinė2 šaukštai
-
Pipirai, prieskoniaipagal skonį
-
Krapai arba petražolėspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Silkę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Dėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Bulves ir obuolį nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į dubenį su sile.
-
4. Supjaustykite svogūną ir sudėkite į mišrainę.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite žalumynus ir sudėkite į mišrainę.
-
6. Įdėkite garstyčių.
-
Reklama
-
7. Įdėkite grietinės.
-
8. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama