Silkė sūryme namuose
5 (1 įvertinimai)
7-8 Porcijos
54 val.
Apie receptą
Naminė silkė – tikras delikatesas, kurio paragauti turėtų kiekvienas. Jos skonis toks subtilus, kad žuvis tiesiogine prasme tirpsta burnoje. Tai mano visų laikų mėgstamiausias receptas! Silkė dėl mažos kainos visada buvo laikoma „liaudiška“ žuvimi. Ši žuvis ruošiama labai paprastai, o rezultatas visada yra aukščiausias. Šis receptas man padėjo daugelį metų. Kiekvienai šventei visada turime skaniausią silkę. Skubu pasidalinti su jumis, kaip namuose pasigaminti silkę sūryme. Nuoširdžiai rekomenduoju!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė3 vnt (šaldyta)
-
Vanduo1 litras (virtas arba filtruotas)
-
Druska3 šaukštai
-
Cukrus3 šaukštai
-
Actas3 šaukštai
-
Kvapieji pipirai6~10 vnt
-
Lauro lapas5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Išdorokite ir gerai nuplaukite.
-
Reklama
-
3. Inde, kuriame sūdysite silkę, sumaišykite vandenį, druską, cukrų, actą, pipirus ir lauro lapą.
-
4. Silkę dėkite į marinatą ir atšaldykite.
-
Reklama
-
5. Po 3 dienų silkė yra paruošta.
-
6. Silkę supjaustykite gabalėliais, svogūną pamarinuokite acto ir vandens mišinyje. Ant silkės uždėkite svogūnų žiedus.
-
Reklama
-
7. Arba pasigaminkite silkės filė.
-
8. Papuoškite svogūnais ir žolelėmis.
-
Reklama
-
9. Ši silkė yra nepaprastai skani ir gera. Gaminkite su malonumu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama