Silkė pomidorų padaže

Silkė pomidorų padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
15 val.

Apie receptą

Tai, labai skani silkė! Būtinai išbandykite! Tiek darbo dienomis, tiek šventėms, pagaminama vos per kelias minutes! Silkę rekomenduoju marinuoti per naktį. Patogu: viską paruošei iš vakaro ir leidi marinuotis. Silkė aštri ir labai švelni! O man tai nepamainomas užkandis ir kiekvienai dienai, ir vaišėms. Rekomenduoju!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kalendros sėklos
    1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčių sėklos
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas
    1 šaukštas
  • Actas
    3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Silkę padalinkite į filė, išrinkite kaulus.
    1. Silkę padalinkite į filė, išrinkite kaulus.
  • Gautą filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
    2. Gautą filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Suberkite druską, juoduosius pipirus, papriką, garstyčių sėklas ir pomidorų padažą. Išmaišykite. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite.
    3. Suberkite druską, juoduosius pipirus, papriką, garstyčių sėklas ir pomidorų padažą. Išmaišykite. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sud4kite svogūną į silkę, įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Uždenkite dubenį i...
    4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sud4kite svogūną į silkę, įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Uždenkite dubenį ir padėkite į vėsią vietą kelioms valandoms (geriausia per naktį). Kol silkė stovi, ją reikia kelis kartus pamaišyti.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai