Silkė pomidorų padaže
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
15 val.
Apie receptą
Tai, labai skani silkė! Būtinai išbandykite! Tiek darbo dienomis, tiek šventėms, pagaminama vos per kelias minutes! Silkę rekomenduoju marinuoti per naktį. Patogu: viską paruošei iš vakaro ir leidi marinuotis. Silkė aštri ir labai švelni! O man tai nepamainomas užkandis ir kiekvienai dienai, ir vaišėms. Rekomenduoju!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė3 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Kalendros sėklos1 arbatinis šaukštelis
-
Garstyčių sėklos1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipirai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Paprika0.5 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 šaukštas
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Pomidorų padažas1 šaukštas
-
Actas3 šaukštai
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Silkę padalinkite į filė, išrinkite kaulus.
-
2. Gautą filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Suberkite druską, juoduosius pipirus, papriką, garstyčių sėklas ir pomidorų padažą. Išmaišykite. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite.
-
4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sud4kite svogūną į silkę, įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Uždenkite dubenį ir padėkite į vėsią vietą kelioms valandoms (geriausia per naktį). Kol silkė stovi, ją reikia kelis kartus pamaišyti.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama