Lašiniai Marmuras
5 (1 įvertinimai)
10
Porcijos
10 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Šiandien noriu jums pasiūlyti pasigaminti gardžių marmurinių lašinių, kuriais nustebinsite visus. Kvepiantis, paprastas ir nebrangus – galite paruošti užkandį savo stalui! Neįprastas receptas lašinių mėgėjams. Labai skanu, o ant stalo atrodo šventiškai ir elegantiškai! Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūdyti lašiniai500 gramų
-
Krapai1 ryšulėlis
-
Saldžiosios paprikos milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai4~5 skiltelės
Kaip pagaminti
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Jei jūsų lašiniai švieži, o ne sūdyti, tada į susmulkintus lašinius įberkite druskos.
-
2. Nupjaukite odą nuo lašinių. Minkštimą supjaustykite lengvais gabalėliais. Galite sumalti mėsmale arba blenderiu.
-
3. Aš susmulkinu blenderiu.
-
4. Lašinius padalinkite į 3 lygias dalis, viską sudėkite į mažus dubenėlius.
-
5. Į vieną dalį dedame saldžiąją papriką, į antrąją – smulkiai pjaustytus krapus, į trečią – smulkintą česnaką.
-
6. Kiekviename dubenyje esančius lašinius sumaišykite.
-
7. Išklokite plėvelę ant stalo, ant jos lygiu sluoksniu padėkite sluoksnį lašinių su paprika, žolelėmis ir česnaku.
-
8. Susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandoms.