Silkė po kailiu
4.6 (3 įvertinimai)
5-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Norėdami paruošti tinkamą silkę po kailiu, tereikia naudoti šį receptą ir viskas bus taip, kaip turėtų! Man atrodo, kad ingredientai ir jų proporcijos puikiai sutampa. Visi naudojami ingredientai yra išvardyti tiksliomis proporcijomis. Vienintelis dalykas, kurio neįmanoma atspėti, yra majonezo kiekis. Ar kiekvieną sluoksnį padengti majonezu, spręskite patys. Kažkam labiau patinka majonezas, kažkam mažiau, tai skonio reikalas.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė1~2 gabaliukai (filė)
-
Morkos1~2 vnt (virtos)
-
Bulvės3~4 vnt (virtos) Virti burokėliai
-
Svogūnų laiškai1 krūva (galima pakeisti svogūnais)
-
Kiaušiniai3 vnt (kietai virti)
-
Majonezas1 pagal skonį
-
Druska ir pipirai1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš anksto išvirkite bulves ir morkas su odele. Kietai išvirkite kiaušinius.
-
2. Išvirkite burokėlius su odele.
-
Reklama
-
3. Pailgos lėkštės apačioje išdėliokite kubeliais supjaustytą silkę. Ant viršaus uždėkite smulkintus svogūnų laiškus arba svogūną. Kiekvieną sluoksnį sutepkite plonu sluoksniu majonezo.
-
4. Kiaušinius nuvalome, sutarkuojame ir pabarstome ant silkės su svogūnais.
-
Reklama
-
5. Sutarkuojame bulves ir pabarstom viršų.
-
6. Kitas sluoksnis – virtos morkos, taip pat sutarkuotos.
-
Reklama
-
7. Sutarkuokite burokėlius ir pabarstykite viršų.
-
8. Druskos ir pipirų pagal skonį. Viršų sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
9. Reikia pastebėti, kad toliau dėlioju dar vieną sluoksnį žuvies, daržovių ir majonezo. Tada įdėjau salotas į šaldytuvą 3 valandoms, kad išmirktų.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama