Silkė po kailiu

Silkė po kailiu

4.6 (3 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norėdami paruošti tinkamą silkę po kailiu, tereikia naudoti šį receptą ir viskas bus taip, kaip turėtų! Man atrodo, kad ingredientai ir jų proporcijos puikiai sutampa. Visi naudojami ingredientai yra išvardyti tiksliomis proporcijomis. Vienintelis dalykas, kurio neįmanoma atspėti, yra majonezo kiekis. Ar kiekvieną sluoksnį padengti majonezu, spręskite patys. Kažkam labiau patinka majonezas, kažkam mažiau, tai skonio reikalas.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    1~2 gabaliukai (filė)
  • Morkos
    1~2 vnt (virtos)
  • Bulvės
    3~4 vnt (virtos) Virti burokėliai
  • Svogūnų laiškai
    1 krūva (galima pakeisti svogūnais)
  • Kiaušiniai
    3 vnt (kietai virti)
  • Majonezas
    1 pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto išvirkite bulves ir morkas su odele. Kietai išvirkite kiaušinius.
    1. Iš anksto išvirkite bulves ir morkas su odele. Kietai išvirkite kiaušinius.
  • Išvirkite burokėlius su odele.
    2. Išvirkite burokėlius su odele.
  • Reklama
  • Pailgos lėkštės apačioje išdėliokite kubeliais supjaustytą silkę. Ant viršaus uždėkite smulkintus svogūnų laiškus arba svogūną. Kiekvieną...
    3. Pailgos lėkštės apačioje išdėliokite kubeliais supjaustytą silkę. Ant viršaus uždėkite smulkintus svogūnų laiškus arba svogūną. Kiekvieną sluoksnį sutepkite plonu sluoksniu majonezo.
  • Kiaušinius nuvalome, sutarkuojame ir pabarstome ant silkės su svogūnais.
    4. Kiaušinius nuvalome, sutarkuojame ir pabarstome ant silkės su svogūnais.
  • Reklama
  • Sutarkuojame bulves ir pabarstom viršų.
    5. Sutarkuojame bulves ir pabarstom viršų.
  • Kitas sluoksnis – virtos morkos, taip pat sutarkuotos.
    6. Kitas sluoksnis – virtos morkos, taip pat sutarkuotos.
  • Reklama
  • Sutarkuokite burokėlius ir pabarstykite viršų.
    7. Sutarkuokite burokėlius ir pabarstykite viršų.
  • Druskos ir pipirų pagal skonį. Viršų sutepkite majonezu.
    8. Druskos ir pipirų pagal skonį. Viršų sutepkite majonezu.
  • Reklama
  • Reikia pastebėti, kad toliau dėlioju dar vieną sluoksnį žuvies, daržovių ir majonezo. Tada įdėjau salotas į šaldytuvą 3 valandoms, kad iš...
    9. Reikia pastebėti, kad toliau dėlioju dar vieną sluoksnį žuvies, daržovių ir majonezo. Tada įdėjau salotas į šaldytuvą 3 valandoms, kad išmirktų.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai