Silkė po burokėlių kailiu
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Galima pamanyti, kad „Silkė po burokėlių kailiu“ dar ilgai nieko nenustebins. Ir tu būsi neteisus! Jums tereikia šiek tiek pakeisti receptą, taip pat sukurti įspūdingą patiekimo dizainą. Išmoksite gaminti „Silkę po kailiu“. Ir jūs sutiksite, kad tai labai lengva. Šiame recepte nėra kiaušinių, kurie pakeičiami obuoliais, o tai suteikia salotoms lengvo rūgštumo ir net šiek tiek pavasariško gaivumo bei lengvumo. Gatavą patiekalą laikykite šaldytuve, nes kambario temperatūroje majonezas greitai džiūsta. Sėkmės!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3 vnt
-
Obuoliai2 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Burokėliai2 vnt
-
Silkė1 vnt
-
Majonezas150 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Petražolėspagal skonį (salotų padažui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Silkę nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Išvirkite bulves, morkas ir burokėlius, kol suminkštės.
-
2. Į stačiakampį salotų dubenį (paskirstydami paviršių) supilkite šiek tiek majonezo, ant viršaus dėkite sluoksnį stambia tarka virtų tarkuotų bulvių.
-
Reklama
-
3. Bulves plonai sutepkite majonezu. Išdėliojame silkę.
-
4. Ant viršaus uždėkite virtas tarkuotas morkas.
-
Reklama
-
5. Morkas aptepkite majonezu. Ant morkų paskirstykite tarkuotą obuolį, ant viršaus paskirstome tarkuotus burokėlius.
-
6. Viršutinį sluoksnį sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
7. Belieka papuošti salotas iš obuolio išpjautomis figūrėlėmis, taip pat žalumynais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama