Shurpe chuvash sriuba

Shurpe chuvash sriuba

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Siūlome receptą, kaip išvirti Chuvash Shurpe [search=sriubą. Ji nepaprastai soti, skani ir maistinga. Tokiu patiekalu galite pamaitinti didelę šeimą. Geriau valgyti karštą. Norint paruošti šį patiekalą, reikia naudoti riebesnę avieną su kaulu. Geriau, jei tai naminė aviena, bet gerą, šviežią koją rasite ir turguje ar prekybos centre. Patiekalas gana originalus, gali lengvai nustebinti ir pamaloninti svečius bei artimuosius, vidutiniškai aštrus ir riebus.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ėriuko koja
    1 vnt
  • Ėrienos kaulai
    200 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal skonį
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Morkos
    3 vnt
  • Pomidorai
    9 vnt
  • Bulgarų pipirai
    2 vnt
  • Zira
    1 žiupsnelis
  • Kalendra
    1 žiupsnelis
  • Saldieji raudonieji pipirai
    1/2 šaukštelio
  • Bulvės
    7 vnt
  • Mažos paprikos
    10 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ėriuko koją ir nupjaukite riebalus nuo jos paviršiaus, sudėkite į katilą storu dugnu ir pakaitinkite. Avienos kaulus nuplaunam...
    1. Nuplaukite ėriuko koją ir nupjaukite riebalus nuo jos paviršiaus, sudėkite į katilą storu dugnu ir pakaitinkite. Avienos kaulus nuplauname ir metame į katilą, kepame iki rudos spalvos, tada išimame.
  • Mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite maždaug 40 gramų gabalėliais. Sumetame į katilą su ištirpusiais riebalais, gausiai pasūdome ir...
    2. Mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite maždaug 40 gramų gabalėliais. Sumetame į katilą su ištirpusiais riebalais, gausiai pasūdome ir išmaišome. Svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome pusžiedžiais, sumetame į mėsą. Viską pakepiname ant didelės ugnies.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir nuvalykite morkas, supjaustykite vidutinio storio gabalėliais ir sudėkite į katilą prie kitų ingredientų. Pakepinti, kol su...
    3. Nuplaukite ir nuvalykite morkas, supjaustykite vidutinio storio gabalėliais ir sudėkite į katilą prie kitų ingredientų. Pakepinti, kol suminkštės morkos.
  • 3 pomidorus nuplaukite ir supjaustykite vidutinio storumo griežinėliais, 5-7 minutes po morkų sumeskite į katilą. Paprikas nuplaukite, su...
    4. 3 pomidorus nuplaukite ir supjaustykite vidutinio storumo griežinėliais, 5-7 minutes po morkų sumeskite į katilą. Paprikas nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite šalia pomidorų. Sėklų nereikia valyti. Kepkite daržoves, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Sumažinkite ugnį ir viską troškinkite 30-40 min., po to suberiame susmulkintus kmynus ir kalendras bei saldžiąją raudonąją papriką. Bulve...
    5. Sumažinkite ugnį ir viską troškinkite 30-40 min., po to suberiame susmulkintus kmynus ir kalendras bei saldžiąją raudonąją papriką. Bulves nuvalome ir nuplauname, bet nepjaustome, paliekame sveikas. Sudedame bulves į šaltą vandenį ir paliekame pusvalandį.
  • Sriubai ištroškinus sudėkite visą bulvę, užpilkite verdančiu vandeniu ir sumeskite prieš tai apkeptus kaulus. Mažus pipirus nuplauname ir...
    6. Sriubai ištroškinus sudėkite visą bulvę, užpilkite verdančiu vandeniu ir sumeskite prieš tai apkeptus kaulus. Mažus pipirus nuplauname ir sudedame į katilą, taip pat 6 mažus pomidoriukus, supjaustome pusiau ir taip pat dedame į katilą.
  • Reklama
  • Viską virti ant silpnos ugnies 2 valandas, neuždengus dangčiu. Per tą laiką mėsa ir daržovės taip išvirs, kad ištirps burnoje. Supilkite ...
    7. Viską virti ant silpnos ugnies 2 valandas, neuždengus dangčiu. Per tą laiką mėsa ir daržovės taip išvirs, kad ištirps burnoje. Supilkite gatavą patiekalą į lėkštę ir patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai