Shurpe chuvash sriuba
5 (1 įvertinimai)
6-8 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Siūlome receptą, kaip išvirti Chuvash Shurpe [search=sriubą. Ji nepaprastai soti, skani ir maistinga. Tokiu patiekalu galite pamaitinti didelę šeimą. Geriau valgyti karštą. Norint paruošti šį patiekalą, reikia naudoti riebesnę avieną su kaulu. Geriau, jei tai naminė aviena, bet gerą, šviežią koją rasite ir turguje ar prekybos centre. Patiekalas gana originalus, gali lengvai nustebinti ir pamaloninti svečius bei artimuosius, vidutiniškai aštrus ir riebus.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ėriuko koja1 vnt
-
Ėrienos kaulai200 gramų
-
Saulėgrąžų aliejuspagal skonį
-
Svogūnai3 vnt
-
Morkos3 vnt
-
Pomidorai9 vnt
-
Bulgarų pipirai2 vnt
-
Zira1 žiupsnelis
-
Kalendra1 žiupsnelis
-
Saldieji raudonieji pipirai1/2 šaukštelio
-
Bulvės7 vnt
-
Mažos paprikos10 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ėriuko koją ir nupjaukite riebalus nuo jos paviršiaus, sudėkite į katilą storu dugnu ir pakaitinkite. Avienos kaulus nuplauname ir metame į katilą, kepame iki rudos spalvos, tada išimame.
-
2. Mėsą nupjaukite nuo kaulo ir supjaustykite maždaug 40 gramų gabalėliais. Sumetame į katilą su ištirpusiais riebalais, gausiai pasūdome ir išmaišome. Svogūną nuvalome, nuplauname ir supjaustome pusžiedžiais, sumetame į mėsą. Viską pakepiname ant didelės ugnies.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite ir nuvalykite morkas, supjaustykite vidutinio storio gabalėliais ir sudėkite į katilą prie kitų ingredientų. Pakepinti, kol suminkštės morkos.
-
4. 3 pomidorus nuplaukite ir supjaustykite vidutinio storumo griežinėliais, 5-7 minutes po morkų sumeskite į katilą. Paprikas nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite šalia pomidorų. Sėklų nereikia valyti. Kepkite daržoves, kol suminkštės.
-
Reklama
-
5. Sumažinkite ugnį ir viską troškinkite 30-40 min., po to suberiame susmulkintus kmynus ir kalendras bei saldžiąją raudonąją papriką. Bulves nuvalome ir nuplauname, bet nepjaustome, paliekame sveikas. Sudedame bulves į šaltą vandenį ir paliekame pusvalandį.
-
6. Sriubai ištroškinus sudėkite visą bulvę, užpilkite verdančiu vandeniu ir sumeskite prieš tai apkeptus kaulus. Mažus pipirus nuplauname ir sudedame į katilą, taip pat 6 mažus pomidoriukus, supjaustome pusiau ir taip pat dedame į katilą.
-
Reklama
-
7. Viską virti ant silpnos ugnies 2 valandas, neuždengus dangčiu. Per tą laiką mėsa ir daržovės taip išvirs, kad ištirps burnoje. Supilkite gatavą patiekalą į lėkštę ir patiekite karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama