Sausainių ir bananų pyragas

Sausainių ir bananų pyragas

4.7 (4 įvertinimai)

5-6 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Skanų desertą prie arbatos galima gauti be jokio vargo. Paprasčiausias pyrago be kepimo receptas nudžiugins puikiu skoniu, gana gera išvaizda ir absoliučiu įperkamumu! Pyragų be kepimo skonis visiškai priklauso nuo produktų. Todėl netaupykite, rinkitės šviežius skanius sausainius ir gerą grietinę. Be bananų puikiai tiks konservuoti persikai ar abrikosai. Skanus pyragas bus ir su šviežiomis uogomis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    500 gramų
  • Grietinė
    500 gramų (20
  • Cukrus
    1 puodelis (galite ir mažiau)
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Bananai
    4~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Šaltą grietinę šaukštu sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, leiskite pastovėti šaldytuve be dangčio, tada išplakite į purią masę.
    2. Šaltą grietinę šaukštu sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, leiskite pastovėti šaldytuve be dangčio, tada išplakite į purią masę.
  • Reklama
  • Ant patogaus indo ar konditerinės lentos padėkite sluoksnį sausainių. Uždenkite jį plaktos grietinės sluoksniu.
    3. Ant patogaus indo ar konditerinės lentos padėkite sluoksnį sausainių. Uždenkite jį plaktos grietinės sluoksniu.
  • Bananą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Maždaug vienas vidutinis bananas dedamas ant vieno pyrago sluoksnio.
    4. Bananą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Maždaug vienas vidutinis bananas dedamas ant vieno pyrago sluoksnio.
  • Reklama
  • Ant grietinės padėkite sluoksnį banano griežinėlių. Ant viršaus uždėkite kitą sausainių sluoksnį.
    5. Ant grietinės padėkite sluoksnį banano griežinėlių. Ant viršaus uždėkite kitą sausainių sluoksnį.
  • Taip sluoksniuokite kol baigsis produktai. Kiekvieną sausainių sluoksnį gausiai aptepkite grietine. Pabaigoje mentele surinkite šonuose n...
    6. Taip sluoksniuokite kol baigsis produktai. Kiekvieną sausainių sluoksnį gausiai aptepkite grietine. Pabaigoje mentele surinkite šonuose nubėgusią grietinę ir gerai aptepkite pyrago sujungimus. Tortą padėkite į šaldytuvą bent 5 valandoms. Geriausia per naktį – kuo ilgiau stovės, tuo bus sultingesnis ir švelnesnis.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami pyragą išimkite iš šaldytuvo ir papuoškite tarkuotu šokoladu, smulkintais riešutais, saldainiais ar bet kuo kitu kas jum...
    7. Prieš patiekdami pyragą išimkite iš šaldytuvo ir papuoškite tarkuotu šokoladu, smulkintais riešutais, saldainiais ar bet kuo kitu kas jums patinka.
  • Patiekite atšaldytą – pyragas tiesiog tirpsta burnoje!
    8. Patiekite atšaldytą – pyragas tiesiog tirpsta burnoje!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai