Sausainiai Varškės vokai

Sausainiai Varškės vokai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norėdami paruošti skanius sausainius „Varškės vokeliai“, jums reikės kelių paprastų ir prieinamų ingredientų: varškės, miltų, cukraus ir sviesto. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti varškės sausainius pagal paprasčiausią receptą. Tik viena valanda – ir arbatai ant jūsų stalo bus paprasti, bet nepaprastai skanūs naminiai sausainiai. Varškė gali būti bet kokio riebumo ir smulkumo.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    200 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Sviestas
    80 gramų
  • Miltai
    150 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Varškę ištrinkite su cukrumi. Įberkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
    1. Varškę ištrinkite su cukrumi. Įberkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Ištirpinkite sviestą ir supilkite į masę.
    2. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į masę.
  • Reklama
  • Pabaigoje suberkite miltus ir kepimo miltelius. Pagal skonį galima dėti vanilino.
    3. Pabaigoje suberkite miltus ir kepimo miltelius. Pagal skonį galima dėti vanilino.
  • Išminkykite vienalytę tešlą ir padėkite 30 minučių į šaldytuvą.
    4. Išminkykite vienalytę tešlą ir padėkite 30 minučių į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną dalį iškočiokite ir vėl supjaustykite rutuliais. Aš gavau 24 kamuoliukus.
    5. Tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną dalį iškočiokite ir vėl supjaustykite rutuliais. Aš gavau 24 kamuoliukus.
  • Iš kiekvieno rutuliuko padarykite blyną ir pamerkite į cukrų.
    6. Iš kiekvieno rutuliuko padarykite blyną ir pamerkite į cukrų.
  • Reklama
  • Tada perlenkite per pusę ir vėl panardinkite į cukrų, tada vėl perlenkite per pusę.
    7. Tada perlenkite per pusę ir vėl panardinkite į cukrų, tada vėl perlenkite per pusę.
  • Dėkite ant paruoštos kepimo skardos ir 20 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
    8. Dėkite ant paruoštos kepimo skardos ir 20 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
  • Reklama
  • Kai vokeliai pradeda rausti, jie yra paruošti. Iškepus leiskite jiems šiek tiek pastovėti, tada perkelkite į indą.
    9. Kai vokeliai pradeda rausti, jie yra paruošti. Iškepus leiskite jiems šiek tiek pastovėti, tada perkelkite į indą.
  • Skanaus.
    10. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai