Sausainiai Varškės vokai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Norėdami paruošti skanius sausainius „Varškės vokeliai“, jums reikės kelių paprastų ir prieinamų ingredientų: varškės, miltų, cukraus ir sviesto. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti varškės sausainius pagal paprasčiausią receptą. Tik viena valanda – ir arbatai ant jūsų stalo bus paprasti, bet nepaprastai skanūs naminiai sausainiai. Varškė gali būti bet kokio riebumo ir smulkumo.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Cukrus150 gramų
-
Sviestas80 gramų
-
Miltai150 gramų
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Varškę ištrinkite su cukrumi. Įberkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
-
2. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į masę.
-
Reklama
-
3. Pabaigoje suberkite miltus ir kepimo miltelius. Pagal skonį galima dėti vanilino.
-
4. Išminkykite vienalytę tešlą ir padėkite 30 minučių į šaldytuvą.
-
Reklama
-
5. Tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną dalį iškočiokite ir vėl supjaustykite rutuliais. Aš gavau 24 kamuoliukus.
-
6. Iš kiekvieno rutuliuko padarykite blyną ir pamerkite į cukrų.
-
Reklama
-
7. Tada perlenkite per pusę ir vėl panardinkite į cukrų, tada vėl perlenkite per pusę.
-
8. Dėkite ant paruoštos kepimo skardos ir 20 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
-
Reklama
-
9. Kai vokeliai pradeda rausti, jie yra paruošti. Iškepus leiskite jiems šiek tiek pastovėti, tada perkelkite į indą.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama