Šašlykai su balzamiko actu
4.6 (3 įvertinimai)
Apie receptą
Šašlykai su šiuo marinatu yra neįtikėtinai minkšti. Rezultatas: sultingi, švelnūs ir labai kvapnūs šašlykai! Išbandykite šį receptą ir būsite patenkinti! Šašlykas – populiariausias mėsos patiekalas, kurį mėgsta visi be išimties. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip iškepti šašlykus su balzamiko actu. Jie paruošiami labai paprastai ir gana greitai. Šašlykai marinuojami dvi valandas ir labai greitai kepami ant žarijų. Noriu pastebėti, kad būtent marinatas su balzamiko actu daro šios šašlykus vienu geriausių ir suteikia mėsai neįtikėtiną skonį bei aromatą. Svarbiausia, kad kepant neišdžiūtų, kad neprarastumėte kiaulienos švelnumo ir sultingumo.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1200 gramų (sprandinė)
-
Prieskoniai1 arbatinis šaukštelis
-
Medus1 arbatinis šaukštelis
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Balzamiko actas2 šaukštai
-
Aliejus4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Mėsą supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Sudėkite mėsą į dubenį. Įdėkite medaus, garstyčių, prieskonių, balzamiko acto, aliejaus.
-
4. Įberkite druskos pagal skonį ir išmaišykite. Palikite marinuotis mažiausiai 2 valandas ar ilgiau.
-
Reklama
-
5. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmų.
-
6. Dėkite iešmus su šašlykais ant šašlykinės.
-
Reklama
-
7. Iešmelius dažnai vartykite.
-
8. Kepkite šašlykus, kol iškeps.
-
Reklama
-
9. Neįtikėtinai sultingi, aromatingi šašlykai yra paruošti.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama