Šarlotė su tarkuotais obuoliais
5 (1 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Šarlotė su tarkuotais obuoliais mano recepte gaminama be kiaušinių. Pyragas gana saldus, todėl geriau imti rūgščius ir saldžiarūgščius obuolius. Šarlotė pagaminama gana greitai ir paprastai. Tai pats originaliausias mano matytas šarlotės receptas! Taigi, būtinai eksperimentuokite ir iškepkite šarlotę su tarkuotais obuoliais. Manau, pavyks nustebinti tuos, kurie mėgsta keistis receptais. Plutelė turi paruduoti, jei viršus atrodo per blyškus likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, temperatūrą padidinkite 20 laipsnių. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Vaisiai / 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Obuoliai1 kilogramas
- 
													Miltai1 stiklinė
- 
													Manai1 stiklinė
- 
													Cukrus1 stiklinė
- 
													Kepimo milteliai10 gramų
- 
													Sviestas40~50 gramų
- 
													Cinamonaspagal skonį
- 
													Druskapagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Deriname birius produktus: cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius, druską. 1. Deriname birius produktus: cukrų, manų kruopas, miltus, kepimo miltelius, druską.
- 
                                                     2. Sutarkuokite obuolius. 2. Sutarkuokite obuolius.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Formą išklojame popieriumi ir pilame trečdalį sauso mišinio. 3. Formą išklojame popieriumi ir pilame trečdalį sauso mišinio.
- 
                                                     4. Išdėliokite pusę obuolių. 4. Išdėliokite pusę obuolių.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pusę likusio mišinio tolygiai paskirstykite ant obuolių. 5. Pusę likusio mišinio tolygiai paskirstykite ant obuolių.
- 
                                                     6. Ant viršaus uždėkite obuolių ir cinamono sluoksnį bei likusį sausą mišinį. 6. Ant viršaus uždėkite obuolių ir cinamono sluoksnį bei likusį sausą mišinį.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Ant pyrago viršaus paskleiskite sviesto gabalėlius. 7. Ant pyrago viršaus paskleiskite sviesto gabalėlius.
- 
                                                     8. Pyragą kepkite 1 valandą 15 minučių 160-180 laipsnių temperatūroje. 8. Pyragą kepkite 1 valandą 15 minučių 160-180 laipsnių temperatūroje.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















