Šarlotė su obuoliais ir cinamonu
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šią šarlotę nepaprastai lengva pagaminti ir ji neįtikėtinai skani – puri, minkšta tešla derinama su gausiais obuolių griežinėliais. Peržiūrėkite šį receptą! Kadangi šį pyragą lengva pagaminti, o ingredientai lengvai prieinami, jį galima iškepti bet kada. Rinkitės sultingus, saldžius ir rūgščius obuolius. Mano kiaušiniai maži, todėl naudojau 5; jei turite didesnių kiaušinių, užteks 4.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai120 gramų
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušiniai5 vnt (maži)
-
Cukrus80 gramų
-
Obuoliai3 vnt
-
Cinamonas1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite obuolius. -
2. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius ir įberkite druskos bei cukraus. -
Reklama
-
3. Šiuos ingredientus plaktuvu išplakite iki purumo. Aš savuosius plakiau apie dvi minutes. -
4. Dabar į šį purų kiaušinių mišinį po truputį persijokite miltus ir mentele maišykite, kol mišinys visiškai susijungs. -
Reklama
-
5. Tešla turi būti vienalytė ir puri. -
6. Obuolius nulupkite aštriu peiliu, išimkite sėklas ir supjaustykite minkštimą plonais, mažais griežinėliais. -
Reklama
-
7. Į dubenį su tešla sudėkite obuolių griežinėlius. -
8. Įberkite cinamono ir viską atsargiai išmaišykite mentele. -
Reklama
-
9. Supilkite mišinį į tinkamą kepimo skardą. Aš naudojau silikoninę formą, todėl jos netepiau riebalais. Jei turite kitokią skardą, ištepkite ją sviestu ir pabarstykite trupučiu miltų. Kepkite šarlotę iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes. -
10. Paruoštą šarlotę atvėsinkite, pabarstykite trupučiu cukraus pudros ir patiekite. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















