Koldūnai su grybais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai mėgstu koldūnus, su bet kokiu įdaru. O naminiai koldūnai niekada neprilygs parduotuvėje pirktiems! Ypač su tais, kurie parduodami užšaldyti. Geriau išmokti tai padaryti patiems, nes tai nėra labai sunku. Jei pasninkaujate, tuomet jums bus svarbu žinoti įvairius patiekalų, kurie bus tinkami valgyti šiuo laikotarpiu, receptus. Pavyzdžiui, aš jums papasakosiu, kaip virti liesus koldūnus su grybais. Jums reikės nedaug ingredientų, o pats gaminimas bus paprastas. Būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai400 gramų
-
Pievagrybiai600 gramų
-
Šiltas vanduo1 stiklinė
-
Druska1.5 arbatinio šaukštelio
-
Augalinis aliejus7 šaukštai
-
Svogūnai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pagaminkite tešlą. Norėdami tai padaryti, išsijokite miltus į dubenį. Tada įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos ir užpilkite vandeniu. Minkykite tešlą, kol ji nebelips prie rankų. Iš jo padarykite bandelę, palikite pusvalandžiui po rankšluosčiu šiltoje vietoje.
-
2. Tuo metu paruoškite įdarą. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Grybus supjaustykite griežinėliais, tada kiekvieną perpjaukite per pusę.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, pradėkite kepti svogūną. Tada suberkite į jį grybus ir kepkite, kol išgaruos visos pievagrybių sultys. Išmaišykite ir pasūdykite įdarą.
-
4. Pailsėjusią tešlą iškočiokite į „dešrą“ ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną iškočiokite. Į vidurį dėkite įdarą ir suformuokite kukulį jums patogiu būdu.
-
Reklama
-
5. Belieka tik išvirti. Puode užvirkite vandenį, suberkite į jį koldūnus. Virkite 4 minutes, tada išimkite kiaurasamčiu, kad nuvarvėtų. Patiekite šiltą su mėgstamu padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama