Raugintų kopūstų sriuba su frikadelėmis

Raugintų kopūstų sriuba su frikadelėmis

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skani raugintu kopūstų sriuba su frikadelėmis. Paprastai pagaminama, o ingredientai nebrangūs. Aš sriubą gaminau su malta kiauliena, bet jūs galite naudoti paukštiena ar kitokia jūsų mėgstama maltą mėsą arba išvis gaminti be mėsos, bus taip pat labai skanu. Raugintus kopūstus rekomenduoju naudoti naminius nes su naminiais sriuba gaunasi skanesnė bent jau man.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rauginti kopūstai
    400 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt (nedidelis arba pusę didesnio)
  • Malta kiauliena
    500 gramų
  • Bulvės
    2 vnt (didesnės arba 3 mažesnės)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    2 vnt (žirneliai)
  • Lauro lapai
    2 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Vanduo
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Užkaičiame puode vandenį, sudedame lauro lapus, pipirus ir druską. Aš dar naudojau sultinio kubelį, bet jūs jo galite ir nedėti, nėra būt...
    2. Užkaičiame puode vandenį, sudedame lauro lapus, pipirus ir druską. Aš dar naudojau sultinio kubelį, bet jūs jo galite ir nedėti, nėra būtina.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą suberiame prieskonius, druską ir gerai išmaišome. Kai vanduo pradeda virti, su arbatiniu šaukšteliu, po mažą gabalėlį sudeda...
    3. Į maltą mėsą suberiame prieskonius, druską ir gerai išmaišome. Kai vanduo pradeda virti, su arbatiniu šaukšteliu, po mažą gabalėlį sudedame mėsą į puodą.
  • Kol frikadelės verda, nulupame ir susipjaustome bulves.
    4. Kol frikadelės verda, nulupame ir susipjaustome bulves.
  • Reklama
  • Kai vėl pradeda virti vanduo, į puodą sudedame ir bulves.
    5. Kai vėl pradeda virti vanduo, į puodą sudedame ir bulves.
  • Tuo tarpu, kol mėsa su bulvėmis verda, susipjaustome smulkiai svogūną ir atidedame trumpam į šalį.
    6. Tuo tarpu, kol mėsa su bulvėmis verda, susipjaustome smulkiai svogūną ir atidedame trumpam į šalį.
  • Reklama
  • Nuspaudžiame raugintų kopūstų sultis į atskirą lėkštę. Bet sulčių neišpilkite, jų dar reikės.
    7. Nuspaudžiame raugintų kopūstų sultis į atskirą lėkštę. Bet sulčių neišpilkite, jų dar reikės.
  • Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sudedame svogūną ir pakepiname. Tada prie svogūno sudedame nuspaustus raugintus kopūstus ir viską apkepin...
    8. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sudedame svogūną ir pakepiname. Tada prie svogūno sudedame nuspaustus raugintus kopūstus ir viską apkepiname kol kopūstai truputį suminkštės.
  • Reklama
  • Kai bulvės ir mėsa išverda į puodą sudedame pakepintus kopūstus su svogūnais. Įpilame dalį sulčių nuspaustų nuo kopūstų ir ragaujame. Jei...
    9. Kai bulvės ir mėsa išverda į puodą sudedame pakepintus kopūstus su svogūnais. Įpilame dalį sulčių nuspaustų nuo kopūstų ir ragaujame. Jei skonis per silpnas įpilame dar sulčių. Paverdame dar porą minučių ir sriuba paruošta. Skanaus!
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai