Raugintų kopūstų sriuba su frikadelėmis
5 (2 įvertinimai)
3-4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Labai skani raugintu kopūstų sriuba su frikadelėmis. Paprastai pagaminama, o ingredientai nebrangūs. Aš sriubą gaminau su malta kiauliena, bet jūs galite naudoti paukštiena ar kitokia jūsų mėgstama maltą mėsą arba išvis gaminti be mėsos, bus taip pat labai skanu. Raugintus kopūstus rekomenduoju naudoti naminius nes su naminiais sriuba gaunasi skanesnė bent jau man.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rauginti kopūstai400 gramų
-
Svogūnas1 vnt (nedidelis arba pusę didesnio)
-
Malta kiauliena500 gramų
-
Bulvės2 vnt (didesnės arba 3 mažesnės)
-
Druskapagal skonį
-
Pipirai2 vnt (žirneliai)
-
Lauro lapai2 vnt
-
Aliejuspagal poreikį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Vanduopagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Užkaičiame puode vandenį, sudedame lauro lapus, pipirus ir druską. Aš dar naudojau sultinio kubelį, bet jūs jo galite ir nedėti, nėra būtina.
-
Reklama
-
3. Į maltą mėsą suberiame prieskonius, druską ir gerai išmaišome. Kai vanduo pradeda virti, su arbatiniu šaukšteliu, po mažą gabalėlį sudedame mėsą į puodą.
-
4. Kol frikadelės verda, nulupame ir susipjaustome bulves.
-
Reklama
-
5. Kai vėl pradeda virti vanduo, į puodą sudedame ir bulves.
-
6. Tuo tarpu, kol mėsa su bulvėmis verda, susipjaustome smulkiai svogūną ir atidedame trumpam į šalį.
-
Reklama
-
7. Nuspaudžiame raugintų kopūstų sultis į atskirą lėkštę. Bet sulčių neišpilkite, jų dar reikės.
-
8. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sudedame svogūną ir pakepiname. Tada prie svogūno sudedame nuspaustus raugintus kopūstus ir viską apkepiname kol kopūstai truputį suminkštės.
-
Reklama
-
9. Kai bulvės ir mėsa išverda į puodą sudedame pakepintus kopūstus su svogūnais. Įpilame dalį sulčių nuspaustų nuo kopūstų ir ragaujame. Jei skonis per silpnas įpilame dar sulčių. Paverdame dar porą minučių ir sriuba paruošta. Skanaus!Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama