Kiaulienos kotletai su sūriu ir krapais
5 (2 įvertinimai)
6-7 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Sultingi, švelnūs, sūrio ir krapų skonio kotletai nepaliks abejingų. Jie gali būti patiekiami pietums arba vakarienei su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir marinuotais agurkais. Atrodo, kad nėra nieko paprastesnio ir banaliau už paprastą kotletą. Bet iš tikrųjų taip nėra. Į maltą mėsą įdėjus virtų kiaušinių, obuolių, varškės, grybų, moliūgų, kopūstų galima gauti jei ne kulinarinį šedevrą, tai labai skanų patiekalą. Šiandien turime kotletų su sūriu ir krapais. Kvepiantys, sultingi ir neįprastai skanūs, bet kokiu atveju jie konkuruos su bet kokia dešra. Paruoškite paprastai ir greitai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos minkštimas500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Batonas100 gramų
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Krapai10 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Džiūvėsėliai100 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Saulėgrąžų aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite kiaulieną. Nulupkite svogūną ir česnaką, nuplaukite. Batoną pamirkykite šaltame vandenyje ir po 7-10 minučių nuspauskite. Per mėsmalę perkiškite kiaulieną, svogūną, česnaką ir batoną. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
-
2. Į faršą suberkite tarkuotą kietąjį sūrį.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite krapus ir taip pat suberkite į faršą.
-
4. Vėl gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Iš mėsos suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Sudėkite į karštą keptuvę su aliejumi.
-
6. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ir traškumo.
-
Reklama
-
7. Iš išorės traškūs, o viduje sultingi – jau paruošti nuostabūs kiaulienos kotletai su sūriu ir krapais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama