Šalta kokosų kava

Šalta kokosų kava

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
16 val. 10 min.

Apie receptą

„Iced coffee“ – tai kava, gaminama šaltu būdu. Gėrimas gaivinantis, kreminis, ryškiai sodraus kokoso skonio. Nepaisant proceso trukmės, tai nereikalauja daug pastangų ir nereikalauja specialių įgūdžių. Geriausias kavos ruošimo būdas yra prancūziška spauda. Kokosų pienas turi būti kambario temperatūros, kitaip jis nesusimaišys su kava. Jo riebumą galima sumažinti, jei pienas pirmiausia praskiedžiamas vandeniu.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kavos pupelės
    30 gramų
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Kokosų pienas
    1/2 puodelio
  • Topinambų sirupas
    pagal skonį
  • Ledas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kavos pupeles sumalkite kavos malūnėlyje.
    2. Kavos pupeles sumalkite kavos malūnėlyje.
  • Reklama
  • Maltą kavą užpilkite šaltu vandeniu. Įdėkite į šaldytuvą 15-16 valandų. Tada filtruokite.
    3. Maltą kavą užpilkite šaltu vandeniu. Įdėkite į šaldytuvą 15-16 valandų. Tada filtruokite.
  • Supilkite sirupą į stiklinės dugną. Tada pridėkite ledo.
    4. Supilkite sirupą į stiklinės dugną. Tada pridėkite ledo.
  • Reklama
  • Užpildykite 3/4 puodelio šalta kava.
    5. Užpildykite 3/4 puodelio šalta kava.
  • Tada supilkite kokosų pieną. Prieš naudojimą išmaišykite.
    6. Tada supilkite kokosų pieną. Prieš naudojimą išmaišykite.
  • Reklama
  • Šaltasis kokosų kava paruošta!
    7. Šaltasis kokosų kava paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai