Salotos su vištienos krūtinėlėmis ir kriaušėmis

Salotos su vištienos krūtinėlėmis ir kriaušėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Lengvos, sveikos ir labai skanios vištienos krūtinėlės salotos su kriauše. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šioms salotoms paruošti vištienos filė galima kepti arba virti – kaip jums patinka. Būtinai naudokite žalią, tankią, rūgščią kriaušę, saldi ir sultinga netiks.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kriaušės žalia
    50 gramų
  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Kiniškas kopūstas
    100 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    100 gramų
  • Saldžios garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Sojų padažas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Medus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos filė, pomidorus, kriaušę ir kopūstus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos filė, pomidorus, kriaušę ir kopūstus.
  • Vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis, kriaušę supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas. Sudėkite sausos grilio keptuvės, ke...
    2. Vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis, kriaušę supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas. Sudėkite sausos grilio keptuvės, kepkite ant stiprios ugnies, kol lengvai apskrus.
  • Reklama
  • Tuo tarpu rankomis suplėšykite pekino kopūstą, susmulkinkite vyšninius pomidorus, viską sudėkite į gilų dubenį.
    3. Tuo tarpu rankomis suplėšykite pekino kopūstą, susmulkinkite vyšninius pomidorus, viską sudėkite į gilų dubenį.
  • Vištienos filė ir kriaušes šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį.
    4. Vištienos filė ir kriaušes šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, garstyčias, druską ir pipirus iki vientisos masės.
    5. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, garstyčias, druską ir pipirus iki vientisos masės.
  • Užpilkite padažu ant salotų, gerai išmaišykite.
    6. Užpilkite padažu ant salotų, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštas salotas padalinkite į porcijas ir patiekite iš karto. Gero apetito!
    7. Paruoštas salotas padalinkite į porcijas ir patiekite iš karto. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai