Salotos su vištienos krūtinėlėmis ir kriaušėmis

Salotos su vištienos krūtinėlėmis ir kriaušėmis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Lengvos, sveikos ir labai skanios vištienos krūtinėlės salotos su kriauše. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šioms salotoms paruošti vištienos filė galima kepti arba virti – kaip jums patinka. Būtinai naudokite žalią, tankią, rūgščią kriaušę, saldi ir sultinga netiks.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kriaušės žalia
    50 gramų
  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Kiniškas kopūstas
    100 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    100 gramų
  • Saldžios garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Sojų padažas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Medus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos filė, pomidorus, kriaušę ir kopūstus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vištienos filė, pomidorus, kriaušę ir kopūstus.
  • Vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis, kriaušę supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas. Sudėkite sausos grilio keptuvės, ke...
    2. Vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis, kriaušę supjaustykite griežinėliais, išimkite sėklas. Sudėkite sausos grilio keptuvės, kepkite ant stiprios ugnies, kol lengvai apskrus.
  • Reklama
  • Tuo tarpu rankomis suplėšykite pekino kopūstą, susmulkinkite vyšninius pomidorus, viską sudėkite į gilų dubenį.
    3. Tuo tarpu rankomis suplėšykite pekino kopūstą, susmulkinkite vyšninius pomidorus, viską sudėkite į gilų dubenį.
  • Vištienos filė ir kriaušes šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį.
    4. Vištienos filė ir kriaušes šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, garstyčias, druską ir pipirus iki vientisos masės.
    5. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, garstyčias, druską ir pipirus iki vientisos masės.
  • Užpilkite padažu ant salotų, gerai išmaišykite.
    6. Užpilkite padažu ant salotų, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Paruoštas salotas padalinkite į porcijas ir patiekite iš karto. Gero apetito!
    7. Paruoštas salotas padalinkite į porcijas ir patiekite iš karto. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai