Salotos su sūriu, agurkais ir tunu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Paprastos, bet labai skanios ir sočios žuvies salotos, galinčios papuošti bet kurį stalą. Jos paruošiamos per kelias minutes, todėl net netikėti svečiai neliks be skanėsto. Salotos, dėl pridėto tuno, neturi stipraus žuvies kvapo. Švieži agurkai suteiks salotoms gaivumo, o pikantiškam skoniui galite naudoti marinuotus. Jei raudonasis svogūnas per aštrus, nuplikykite jį verdančiu vandeniu ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkas150 gramų (šviežias)
-
Salotų lapai30 gramų
-
Sūris50 gramų (kietas)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Raudonasis svogūnas60 gramų
-
Konservuotas tunas1 skardinė (180~200 gramų)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Agurkus nuplaukite, nulupkite ir nuplaukite raudonuosius svogūnus.
-
2. Šviežius agurkus supjaustykite juostelėmis, o raudonąjį svogūną – pusžiedžiais. Sudėkite daržoves į salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Tuną nusausinkite ir sutrinkite šakute ir sudėkite į daržoves. Viską pasūdyti ir išmaišyti.
-
4. Salotų lapus suplėšykite rankomis ir sudėkite į lėkštę.
-
Reklama
-
5. Salotas pagardinkite majonezu, išmaišykite ir sudėkite į lėkštę su salotų lapais.
-
6. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka, pabarstykite ant salotų ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama