Rauginti kopūstai, troškinti su kiauliena

Rauginti kopūstai, troškinti su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Tikras vokiškas patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena tiks pietums ar vakarienei visai šeimai. Pabandyk tai! Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti raugintus kopūstus, troškintus su kiauliena. Vertingiausia tai, kad patiekalas paruošiamas labai paprastai ir tuo pačiu yra tiesiog nuostabaus skonio. Papildomo garnyro nereikia, nes kopūstas labai skanus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rauginti kopūstai
    1,5 kilogramo
  • Šoninė
    400 gramų
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Bulvės
    2 vnt
  • Kiaulienos šonkauliukai
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Sultinys
    2~4 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Virkite bulves su lupena kol suminkštės.
    1. Virkite bulves su lupena kol suminkštės.
  • Nupilkite vandenį. Į bulves įpilkite aliejaus, viską sutrinkite šakute.
    2. Nupilkite vandenį. Į bulves įpilkite aliejaus, viską sutrinkite šakute.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite šoninę, pakepinkite augaliniame aliejuje.
    3. Smulkiai supjaustykite šoninę, pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Kopūstus reikia nuplauti po vandeniu ir išspausti.
    4. Kopūstus reikia nuplauti po vandeniu ir išspausti.
  • Reklama
  • Kopūstą sumaišykite su bulvėmis, pjaustytais obuoliais ir svogūnais.
    5. Kopūstą sumaišykite su bulvėmis, pjaustytais obuoliais ir svogūnais.
  • Taip pat suberkite prieskonius, vėl viską išmaišykite ir perkelkite į karščiui atsparią formą.
    6. Taip pat suberkite prieskonius, vėl viską išmaišykite ir perkelkite į karščiui atsparią formą.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite kiaulieną. Supilkite visą sultinį ir pašaukite į orkaitę troškinti 1,5 valandos. Temperatūra 190 laipsnių.
    7. Ant viršaus uždėkite kiaulieną. Supilkite visą sultinį ir pašaukite į orkaitę troškinti 1,5 valandos. Temperatūra 190 laipsnių.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai