Rauginti kopūstai, troškinti su kiauliena
5 (1 įvertinimai)
5-6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Tikras vokiškas patiekalas, kurį lengva paruošti namuose. Raugintų kopūstų troškinys su kiauliena tiks pietums ar vakarienei visai šeimai. Pabandyk tai! Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti raugintus kopūstus, troškintus su kiauliena. Vertingiausia tai, kad patiekalas paruošiamas labai paprastai ir tuo pačiu yra tiesiog nuostabaus skonio. Papildomo garnyro nereikia, nes kopūstas labai skanus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rauginti kopūstai1,5 kilogramo
-
Šoninė400 gramų
-
Obuoliai2 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Kiaulienos šonkauliukai1 kilogramas
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Sultinys2~4 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Virkite bulves su lupena kol suminkštės.
-
2. Nupilkite vandenį. Į bulves įpilkite aliejaus, viską sutrinkite šakute.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite šoninę, pakepinkite augaliniame aliejuje.
-
4. Kopūstus reikia nuplauti po vandeniu ir išspausti.
-
Reklama
-
5. Kopūstą sumaišykite su bulvėmis, pjaustytais obuoliais ir svogūnais.
-
6. Taip pat suberkite prieskonius, vėl viską išmaišykite ir perkelkite į karščiui atsparią formą.
-
Reklama
-
7. Ant viršaus uždėkite kiaulieną. Supilkite visą sultinį ir pašaukite į orkaitę troškinti 1,5 valandos. Temperatūra 190 laipsnių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama