Salotos su pievagrybiais ir sūriu

Salotos su pievagrybiais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Noriu pakviesti pasigaminti šventinių salotų. Tai gali būti ir savarankiškas patiekalas, ir būti kitų patiekalų dalimi. Su tokiomis salotomis gerai patiekti tartaletes, visokius užkandžius. Šios salotos yra išsigelbėjimas tiems, kurie nori greitai pasigaminti įspūdingų, skanių ir nebrangių salotų. Naudojame marinuotus pievagrybius, ingredientus supjaustome kubeliais, pagardiname grietine arba majonezu ir patiekiame.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Marinuoti pievagrybiai
    200 gramų
  • Virtas kiaušinis
    4 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Svogūnų laiškai (krūva)
    1 vnt
  • Kietasis sūris
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Didelius grybus supjaustykite mažesniais gabalėliais. Pageidautina išlaikyti grybų formą.
    1. Didelius grybus supjaustykite mažesniais gabalėliais. Pageidautina išlaikyti grybų formą.
  • Sudėkite į salotų dubenį. Sudėkite pjaustytus svogūnų laiškus. Be svogūnų laiškų, galite naudoti ir kitus turimus žalumynus.
    2. Sudėkite į salotų dubenį. Sudėkite pjaustytus svogūnų laiškus. Be svogūnų laiškų, galite naudoti ir kitus turimus žalumynus.
  • Reklama
  • Kietąjį sūrį supjaustykite kubeliais.
    3. Kietąjį sūrį supjaustykite kubeliais.
  • Kiaušinius kietai išvirkite, supjaustykite kubeliais ir pridėkite į salotas.
    4. Kiaušinius kietai išvirkite, supjaustykite kubeliais ir pridėkite į salotas.
  • Reklama
  • Pagardinkite salotas majonezu. Vietoj majonezo galite naudoti grietinę. Patiekite stiklinėse ar dubenėliuose.
    5. Pagardinkite salotas majonezu. Vietoj majonezo galite naudoti grietinę. Patiekite stiklinėse ar dubenėliuose.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai