Salotos su krevetėmis, ananasais ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
20 min.
Apie receptą
Neįprastas jūros gėrybių derinys su vaisių saldumu. Jei nemėgstate vaisių salotose, galbūt dar neradote savo skonio! Tokie produktai kaip ananasai ir krevetės ant mūsų stalo dažnai nepatenka, todėl šias salotas galima laikyti šventiniu patiekalu. Galima ruošti porcijomis, pavyzdžiui, dubenėliuose, arba sluoksniais salotų dubenyje.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės200 gramų
-
Konservuoti ananasai50 gramų
-
Sūris20 gramų
-
Grietinė1 šaukštas
-
Citrinų sultys1 šaukštas
-
Aliejus1 šaukštas
-
Salotų lapai3 vnt
-
Džiovintas bazilikaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Produktų proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
-
2. Krevetes suberkite į verdantį pasūdytą vandenį, užvirinkite ir virkite 2-3 minutes. Dėl skonio galite pridėti lauro lapų. Tada nusausinkite kiaurasamtyje ir atvėsinkite. Tada nulupkite krevetes.
-
Reklama
-
3. Nuluptas krevetes sudėkite į dubenį ir sumaišykite su grietine, druska ir džiovintais bazilikais.
-
4. Sumaišykite krevetes su konservuotais ananasais.
-
Reklama
-
5. Į lėkštę sudėkite salotų lapus. Tada sudėkite krevetes ir ananasus. Padažui citrinos sultis sumaišykite su augaliniu aliejumi ir užpilkite ant salotų.
-
6. Ant salotų užbarstykite tarkuoto sūrio ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama