Salotos su kalmarais, obuoliais ir agurkais

Salotos su kalmarais, obuoliais ir agurkais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Salotos yra švelnios, labai skanios, sočios – puikus pasirinkimas šventiniam meniu. Jos paruošiamos labai greitai ir lengvai! Jei norite, į salotas galite įberti šiek tiek maltų juodųjų pipirų arba malto muskato riešuto. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalmarai
    2 vnt
  • Agurkas
    1 vnt
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Majonezas
    150 gramų
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai
    1/2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite obuolį ir agurką, nulupkite svogūną.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite obuolį ir agurką, nulupkite svogūną.
  • Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu. Tada nuvalytus kalmarus 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.
    2. Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu. Tada nuvalytus kalmarus 2 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.
  • Reklama
  • Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
  • Svogūną taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Svogūną taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Kalmarus supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Kalmarus supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į dubenį suberkite pjaustytus svogūnus, agurkus ir kalmarus.
    6. Į dubenį suberkite pjaustytus svogūnus, agurkus ir kalmarus.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, minkštimą supjaustykite mažais kubeliais.
    7. Obuolius nulupkite, minkštimą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į dubenį su likusiais ingredientais sudėkite pjaustytus obuolius.
    8. Į dubenį su likusiais ingredientais sudėkite pjaustytus obuolius.
  • Reklama
  • Į salotas įdėkite majonezo ir viską išmaišykite. Paragaukite, ar salotose netrūksta druskos, jei reikia, įberkite druskos.
    9. Į salotas įdėkite majonezo ir viską išmaišykite. Paragaukite, ar salotose netrūksta druskos, jei reikia, įberkite druskos.
  • Paruoštas salotas dėkite į porcijomis lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
    10. Paruoštas salotas dėkite į porcijomis lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai