Salotos su burokėliais, vištiena ir marinuotais agurkais

Salotos su burokėliais, vištiena ir marinuotais agurkais

4 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šios salotos gaminamos iš įprastų produktų, tačiau taps tikra stalo puošmena. Ne tik gražiai atrodo, bet ir puikaus skonio. Daržoves ir vištieną salotoms geriausia išvirti iš anksto, tada gaminimo laikas užtruks trumpiau ir bus patogiau jas paruošti. Kadangi salotas reikia ruošti tik iš šaltų produktų. Salotoms galite naudoti bet kurią vištienos dalį, svogūnų laiškus galima pakeisti raudonais arba baltais svogūnais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    300 gramų (virta arba kepta)
  • Bulvės
    150 gramų
  • Morkos
    100 gramų
  • Marinuoti agurkai
    100 gramų
  • Virtas kiaušinis
    2 vnt
  • Burokėliai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Majonezas
    60 gramų
  • Svogūnų laiškai
    30 gramų
  • Žalumynai
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Daržoves, kiaušinius ir vištieną išvirti iš anksto, atvėsinti ir nulupti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Daržoves, kiaušinius ir vištieną išvirti iš anksto, atvėsinti ir nulupti.
  • Ant serviravimo lėkštės uždėkite serviravimo žiedą. Išvirtas bulves sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į žiedo vidų ir patepkite majone...
    2. Ant serviravimo lėkštės uždėkite serviravimo žiedą. Išvirtas bulves sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į žiedo vidų ir patepkite majonezo tinkleliu.
  • Reklama
  • Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir uždėkite ant bulvių ir prispauskite.
    3. Marinuotus agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir uždėkite ant bulvių ir prispauskite.
  • Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite vištieną ant agurkų, nuspauskite ir užtepkite majonezo tink...
    4. Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite vištieną ant agurkų, nuspauskite ir užtepkite majonezo tinklelį.
  • Reklama
  • Susmulkinkite svogūnų laiškus ir sudėkite ant vištienos sluoksnio.
    5. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir sudėkite ant vištienos sluoksnio.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka ir dėkite ant svogūnų laiškų. Užtepkite majonezo tinklelį.
    6. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir dėkite ant svogūnų laiškų. Užtepkite majonezo tinklelį.
  • Reklama
  • Nulupkite virtus kiaušinius ir atskirkite juos į baltymus ir trynius. Trynius sutrinkite šakute ir gerai paspausdami dėkite ant morkų slu...
    7. Nulupkite virtus kiaušinius ir atskirkite juos į baltymus ir trynius. Trynius sutrinkite šakute ir gerai paspausdami dėkite ant morkų sluoksnio.
  • Nuimkite nuo salotų serviravimo žiedą, o salotų viršų ir šonus aptepkite majonezu. Iš kepimo popieriaus išpjaukite dvi 3-4 centimetrų plo...
    8. Nuimkite nuo salotų serviravimo žiedą, o salotų viršų ir šonus aptepkite majonezu. Iš kepimo popieriaus išpjaukite dvi 3-4 centimetrų pločio juosteles. Juosteles dėkite ant salotų kryžminiu raštu, prispauskite viršų ir šonus.
  • Reklama
  • Burokėlius sutarkuoti stambia tarka ir lygiu sluoksniu dėti ant salotų, kur nėra popieriaus, viršuje ir šonuose, gerai paspausdami.
    9. Burokėlius sutarkuoti stambia tarka ir lygiu sluoksniu dėti ant salotų, kur nėra popieriaus, viršuje ir šonuose, gerai paspausdami.
  • Kiaušinių baltymus sutarkuokite smulkia tarka, nuimkite popierių ir baltymus sudėkite į laisvas juosteles. Įdėkite salotas į šaldytuvą va...
    10. Kiaušinių baltymus sutarkuokite smulkia tarka, nuimkite popierių ir baltymus sudėkite į laisvas juosteles. Įdėkite salotas į šaldytuvą valandai. Tada papuoškite salotas susmulkintomis žolelėmis ir morkų rožėmis arba savo nuožiūra.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai