Salotos Sorento
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Apetitą keliančios ir tiesiog skanios salotos originaliu pavadinimu tikrai patiks daugeliui – Sorento salotos. Skonis tiesiog puikus, nes visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Salotoms naudojame grybus ir svogūnus, pakepiname iki auksinės rudos spalvos, dedame skanią dešrą ir saldžiuosius kukurūzus. Padažui naudojame majonezą, geriausia naminį. Šios salotos tikrai patiks jūsų svečiams. Atkreipkite dėmesį į receptą, ypač todėl, kad jis paruošiamas per kelias minutes.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai150 gramų
-
Rūkyta dešra150 gramų
-
Svogūnai70 gramų
-
Kukurūzai80 gramų (konservuoti)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite pusžiedžiais arba juostelėmis. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite keptuvę, patepkite augaliniu aliejumi ir pakepinkite svogūną bei grybus iki auksinės rudos spalvos – kelias minutes.
-
4. Rūkytą dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Atvėsusius grybus su svogūnais, dešra perkelkite į salotų dubenį.
-
6. Į salotas įdėkite konservuotų kukurūzų.
-
Reklama
-
7. Salotas aptepkite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
8. Viską gerai išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama