Salotos Grybų laukymė su vištiena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Salotos įdomios ir skanios. Neįprasta salotų formavimo sistema – salotos sukraunamos iš viršaus į apačią, o tada apverčiamos. Norint paruošti salotas, bulves ir vištieną teks išvirti iš anksto, bet galima naudoti ir jau paruoštus produktus – gal liko vištienos iš sultinio. Šiuos ir visus kitus ingredientus reikia susmulkinti ir išdėlioti sluoksniais. Tada apverskite ir papuoškite.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Marinuoti pievagrybiai200 gramų
-
Vištienos kiaušinis4 vnt
-
Virtos bulvės4 vnt
-
Korejietiškos morkos100 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Petražolės100 gramų
-
Vištienos filė (virta)300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite gilų salotų dubenį. Apvyniokite jį maistine plėvele.
-
2. Visus grybus dubenyje sudėliokite kepurėlėmis žemyn.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite petražoles. Paskleiskite ant grybų.
-
4. Virtą vištieną smulkiai supjaustykite. Padėkite ant žalumynų. Sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Ant vištienos paskleiskite korėjietišką morką.
-
6. Sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
7. Virtas bulves stambiai sutarkuokite, paskleiskite ant morkų ir sutepkite majonezu.
-
8. Sutarkuokite virtus vištienos kiaušinius ir išdėliokite paskutinį sluoksnį. Sutepkite majonezu. Palikite salotas 30 minučių šaldytuve. Prieš padedant į šaldytuvą gerai supakuokite salotas į dubenyje.
-
Reklama
-
9. Paimkite plokščią lėkštę, uždėkite ant dubens su salotomis ir apverskite.
-
10. Nenuimdami dubens nuo viršaus ištraukite maistinės plėvelės kraštus ir tada atsargiai nuimkite salotų dubenį. Paruošta. Konstrukcija tvirta ir puikiai atrodo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama