Salotos Dniestras
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Dniestro salotos – tai Užkarpatės regione išrastos ir Dniestro upės vardu pavadintos salotos, labai išpopuliarėjusios tiek Ukrainoje, tiek užsienyje. Pigu ir paprasta, bet labai skanu. Dnestras yra ne tik pagrindinė Ukrainos upė, bet ir labai skanios salotos, pavadintos šios upės vardu. Svarbiausia čia pasirinkti tinkamą dešrą. Idealiai tinka žalios rūkytos arba rūkytos dešros. Tada Dniestro salotos bus neįtikėtinai skanios. Pabandyk tai!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai500 gramų
-
Rūkyta dešra200 gramų
-
Konservuoti žirneliai300 gramų
-
Majonezaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus: pasūdykite vandenį su žirneliais, nuplaukite kopūstą, nulupkite dešrą.
-
2. Smulkiai supjaustykite kopūstą dideliame dubenyje, pabarstykite druska.
-
Reklama
-
3. Rankomis gerai įtriname kopūstą, kad duotų sulčių ir taptų minkštesnis.
-
4. Dešrą supjaustome pagaliukais.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite dešrą ir kopūstą.
-
6. Ten suberiame žirnius.
-
Reklama
-
7. Pagardinkite majonezu ir išmaišykite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama