Ryžių košė su avietėmis

Ryžių košė su avietėmis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Atkreipiu jūsų dėmesį į ryžių košės, virtos augaliniame piene, pridedant aviečių, receptą. Šis derinys patiks net tiems, kurie nesilaiko tinkamos mitybos. Ryžių košę su avietėmis galima virti tiek augaliniame, tiek įprastame piene. Tiks bet kokios avietės. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    100 gramų (apvalūs grūdai)
  • Vanduo
    300 mililitrų
  • Avižų pienas
    300 mililitrų
  • Avietės
    200 gramų (šaldytos arba šviežios)
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Išrūšiuokite ryžius. Jums nereikia jų plauti. Supilkite į puodą. Įpilkite šalto vandens. Padėkite ant viryklės. Troškinkite ant vidutinės...
    2. Išrūšiuokite ryžius. Jums nereikia jų plauti. Supilkite į puodą. Įpilkite šalto vandens. Padėkite ant viryklės. Troškinkite ant vidutinės-mažos ugnies nuo virimo temperatūros 5 minutes. Retkarčiais pamaišykite.
  • Reklama
  • Tada įpilkite avižų pieno, druskos. Išmaišykite, virkite ant vidutinės ugnies dar 8 minutes.
    3. Tada įpilkite avižų pieno, druskos. Išmaišykite, virkite ant vidutinės ugnies dar 8 minutes.
  • Dubenyje sumaišykite avietes ir cukrų. Įdėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei.
    4. Dubenyje sumaišykite avietes ir cukrų. Įdėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei.
  • Reklama
  • Iš mikrobangų krosnelės išimkite avietes su cukrumi.
    5. Iš mikrobangų krosnelės išimkite avietes su cukrumi.
  • Išvirusią košę nukelkite nuo ugnies.
    6. Išvirusią košę nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Į serviravimo lėkštę dėkite kelis šaukštus aviečių su cukrumi, tada ryžių košę, vėl kelis šaukštus aviečių su cukrumi ir patiekite.
    7. Į serviravimo lėkštę dėkite kelis šaukštus aviečių su cukrumi, tada ryžių košę, vėl kelis šaukštus aviečių su cukrumi ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai