Ryžių košė su avietėmis
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Atkreipiu jūsų dėmesį į ryžių košės, virtos augaliniame piene, pridedant aviečių, receptą. Šis derinys patiks net tiems, kurie nesilaiko tinkamos mitybos. Ryžių košę su avietėmis galima virti tiek augaliniame, tiek įprastame piene. Tiks bet kokios avietės. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai100 gramų (apvalūs grūdai)
-
Vanduo300 mililitrų
-
Avižų pienas300 mililitrų
-
Avietės200 gramų (šaldytos arba šviežios)
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Išrūšiuokite ryžius. Jums nereikia jų plauti. Supilkite į puodą. Įpilkite šalto vandens. Padėkite ant viryklės. Troškinkite ant vidutinės-mažos ugnies nuo virimo temperatūros 5 minutes. Retkarčiais pamaišykite.
-
Reklama
-
3. Tada įpilkite avižų pieno, druskos. Išmaišykite, virkite ant vidutinės ugnies dar 8 minutes.
-
4. Dubenyje sumaišykite avietes ir cukrų. Įdėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei.
-
Reklama
-
5. Iš mikrobangų krosnelės išimkite avietes su cukrumi.
-
6. Išvirusią košę nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
7. Į serviravimo lėkštę dėkite kelis šaukštus aviečių su cukrumi, tada ryžių košę, vėl kelis šaukštus aviečių su cukrumi ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama