Ryžių ir migdolų miltų keksiukai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Keksiukų be glitimo receptas. Migdolų ir ryžių miltų derinys kepiniuose suteikia gaminiams riešutų skonį ir trapią, subtilią tekstūrą. Šis pyragas būtų puikus rytinis desertas! Švelni, trapi tešla kartu su lengvu aviečių rūgštumu sukuria puikų skonių derinį! Būtinai pabandykite pasigaminti šiuos keksiukus!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolų miltai50 gramų
-
Ryžių miltai100 gramų
-
Kukurūzų krakmolas50 gramų
-
Saldiklis5 gramai
-
Kokosų aliejus50 gramų
-
Pienas100 mililitrų
-
Uogospagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Jei norite pagaminti liesus keksiukus be gyvulinės kilmės produktų, pieną pakeiskite augaliniu pienu. Uogas naudokite kokias norite. Tai gali būti šviežių uogų asorti arba šaldytos.
-
2. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: migdolų miltus, ryžių miltus, saldiklį, kukurūzų krakmolą. Išmaišykite mišinį šluotele.
-
Reklama
-
3. Pieną ir kokosų aliejų pašildykite mikrobangų krosnelėje ir supilkite skystį į sausą mišinį.
-
4. Užminkykite tešlą. Tešla gaunasi trapi, panaši į trupinius.
-
Reklama
-
5. Paruoškite formas. Kiekvieną užpildykite nedideliu kiekiu tešlos (1 valgomasis šaukštas). Ant viršaus dėkite uogas ir apibarstykite likusiais tešlos trupiniais.
-
6. Keksiukus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Iš tokio ingredientų kiekio gaunami penki vidutinio dydžio keksiukai.
-
Reklama
-
7. Keksiukai yra trapūs, vidutiniškai saldūs ir švelnūs.
-
8. Sultingos uogos sėkmingai papildo kepinius ir suteikia skonio malonumą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama