Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą

Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą

3.8 (28 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Vienas iš mano mėgstamiausių receptų beliašai su mėsa keptuvėje. Puikiai tinka didelei šeimai: sotus ir skanus – ko daugiau? Pagaminti beliašus prireiks šiek tiek laiko laiko ir kantrybės, šis patiekalas nėra greitas. Žinoma, galite naudoti jau paruoštą tešlą ir maltą mėsą, bet man labiau patinka viską daryti pačiai. Norėdami kepti beliašą su mėsa keptuvėje, taip pat galite maišyti per pusę kiaulienos ir veršienos maltos mėsos, kad ji nebūtų tokia riebi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3~3,5 puodeliai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Sausos mielės
    1 valgomasis šaukštas
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Malta kiauliena
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešlos gaminimas. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską, supilkite šiltą pieną ir  mieles, augalinį aliejų. Suberkite miltus. Mink...
    1. Tešlos gaminimas. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską, supilkite šiltą pieną ir mieles, augalinį aliejų. Suberkite miltus. Minkome tešlą.
  • Tešlai leiskite pakilti tamsioje vietoje. Kol kas ruoškime mėsą. Sumalkite mėsą.
    2. Tešlai leiskite pakilti tamsioje vietoje. Kol kas ruoškime mėsą. Sumalkite mėsą.
  • Reklama
  • Į faršą įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną.
    3. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną.
  • Mūsų tešla pakilo. Pabarstykite miltais ir gerai išminkykite. Tešla neturi lipti prie rankų.
    4. Mūsų tešla pakilo. Pabarstykite miltais ir gerai išminkykite. Tešla neturi lipti prie rankų.
  • Reklama
  • Tešlą padalinkite į dalis, iškočiokite apskritimus.
    5. Tešlą padalinkite į dalis, iškočiokite apskritimus.
  • Per vidurį įdedame faršą, apspaudžiame kraštus - viršuje paliekame skylutę.
    6. Per vidurį įdedame faršą, apspaudžiame kraštus - viršuje paliekame skylutę.
  • Reklama
  • Išeina nemažai beliašų.
    7. Išeina nemažai beliašų.
  • Pradedame kepti beliašus. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, pirmiausia kepkite apvertus skylutėmis žemyn.
    8. Pradedame kepti beliašus. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, pirmiausia kepkite apvertus skylutėmis žemyn.
  • Reklama
  • Apverskite. Kepame 5-7 minutes vis vartydami. Prieš patiekdami keptuvėje paruoštus beliašus su mėsa leiskite atvėsti. Gero apetito!
    9. Apverskite. Kepame 5-7 minutes vis vartydami. Prieš patiekdami keptuvėje paruoštus beliašus su mėsa leiskite atvėsti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (28 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai