Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą

Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą

5 (2 įvertinimai)

4

Porcijos

1 val. 20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Vienas iš mano mėgstamiausių receptų beliašai su mėsa keptuvėje. Puikiai tinka didelei šeimai: sotus ir skanus – ko daugiau? Pagaminti beliašus prireiks šiek tiek laiko laiko ir kantrybės, šis patiekalas nėra greitas. Žinoma, galite naudoti jau paruoštą tešlą ir maltą mėsą, bet man labiau patinka viską daryti pačiai. Norėdami kepti beliašą su mėsa keptuvėje, taip pat galite maišyti per pusę kiaulienos ir veršienos maltos mėsos, kad ji nebūtų tokia riebi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Miltai / # Daržovės / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3~3,5 puodeliai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Sausos mielės
    1 valgomasis šaukštas
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Malta kiauliena
    400 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    1. Tešlos gaminimas. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską, supilkite šiltą pieną ir mieles, augalinį aliejų. Suberkite miltus. Minkome tešlą.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    2. Tešlai leiskite pakilti tamsioje vietoje. Kol kas ruoškime mėsą. Sumalkite mėsą.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    3. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    4. Mūsų tešla pakilo. Pabarstykite miltais ir gerai išminkykite. Tešla neturi lipti prie rankų.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    5. Tešlą padalinkite į dalis, iškočiokite apskritimus.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    6. Per vidurį įdedame faršą, apspaudžiame kraštus - viršuje paliekame skylutę.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    7. Išeina nemažai beliašų.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    8. Pradedame kepti beliašus. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, pirmiausia kepkite apvertus skylutėmis žemyn.
  • Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
    9. Apverskite. Kepame 5-7 minutes vis vartydami. Prieš patiekdami keptuvėje paruoštus beliašus su mėsa leiskite atvėsti. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai