Beliašai su mėsa keptuvėje pagal Rusišką receptą
3.8 (28 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Vienas iš mano mėgstamiausių receptų beliašai su mėsa keptuvėje. Puikiai tinka didelei šeimai: sotus ir skanus – ko daugiau? Pagaminti beliašus prireiks šiek tiek laiko laiko ir kantrybės, šis patiekalas nėra greitas. Žinoma, galite naudoti jau paruoštą tešlą ir maltą mėsą, bet man labiau patinka viską daryti pačiai. Norėdami kepti beliašą su mėsa keptuvėje, taip pat galite maišyti per pusę kiaulienos ir veršienos maltos mėsos, kad ji nebūtų tokia riebi.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai3~3,5 puodeliai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Sausos mielės1 valgomasis šaukštas
-
Pienas1 stiklinė
-
Malta kiauliena400 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tešlos gaminimas. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską, supilkite šiltą pieną ir mieles, augalinį aliejų. Suberkite miltus. Minkome tešlą.
-
2. Tešlai leiskite pakilti tamsioje vietoje. Kol kas ruoškime mėsą. Sumalkite mėsą.
-
Reklama
-
3. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą svogūną.
-
4. Mūsų tešla pakilo. Pabarstykite miltais ir gerai išminkykite. Tešla neturi lipti prie rankų.
-
Reklama
-
5. Tešlą padalinkite į dalis, iškočiokite apskritimus.
-
6. Per vidurį įdedame faršą, apspaudžiame kraštus - viršuje paliekame skylutę.
-
Reklama
-
7. Išeina nemažai beliašų.
-
8. Pradedame kepti beliašus. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, pirmiausia kepkite apvertus skylutėmis žemyn.
-
Reklama
-
9. Apverskite. Kepame 5-7 minutes vis vartydami. Prieš patiekdami keptuvėje paruoštus beliašus su mėsa leiskite atvėsti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (28 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama