Grietinėje troškinta triušio filė
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Labai sveiką [serach=triušienos] mėsą galima lengvai paruošti skaniai ir gana greitai. Pasinaudokite šiuo receptu ir jūsų vakarienės problema bus praktiškai išspręsta. Tereikia išsirinkti garnyrą. Triušienos patiekalai nėra paruošiami greitai, tačiau jie yra labai sultingi, aromatingi ir skanūs. Tai su sąlyga, kad tinkamai paruošite. Siūlau naudoti šį paprastą receptą. Jo dėka išmoksite gaminti triušienos filė, troškintą grietinėje. Triušis puikiai tiks su bet kokiu garnyru, pasirinkimas yra jūsų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Triušio filė700 gramų
-
Grietinė300 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Slyvos50~70 gramų (neprivaloma)
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Žvėrienos prieskoniai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Provanso žolelės0.5 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus4 šaukštai (2
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Triušio filė supjaustykite gabalėliais ir užpilkite vandeniu, palikite pastovėti bent valandą. Tada paruoškite marinatą. Nulupkite česnaką, susmulkinkite česnako spaudu ir sumaišykite su dviem šaukštais augalinio aliejaus, prieskoniais ir žolelėmis.
-
2. Triušienos mėsą nuplaukite ir lengvai nusausinkite, sumaišykite su marinatu. Palikite marinuotis 2 valandas.
-
Reklama
-
3. Uždėkite keptuvę ant kiek daugiau nei vidutinės ugnies, apkepkite triušienos filė, kol švelniai apskrus. Tada įpilkite šiek tiek vandens, kad mėsa lengvai apsemtų. Druska. Troškinkite apie 30 minučių.
-
4. Jei naudojate slyvas, jas 15 minučių palaikykite verdančiame vandenyje, tada nupilkite ir supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Nulupkite svogūnus ir morkas. Supjaustykite juostelėmis ir kepkite 10 minučių.
-
6. Suberkite džiovintas slyvas, gerai išmaišykite ir pakepinkite dar minutę.
-
Reklama
-
7. Daržoves siunčiame į keptuvę su jau troškintu triušiu. Sumaišykite.
-
8. Grietinę šiek tiek atskieskite vandeniu arba pienu ir užpilkite ant triušio ir daržovių. Troškinkite uždengę ant silpnos ugnies apie 30 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama