Vištienos guliašas su grybais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Skanus, aromatingas ir švelnus patiekalas nusipelno vietos ant jūsų stalo. Šis vištienos guliašo su grybais receptas yra tikrai ypatingas! Švelni, sultinga mėsa, grybų gabaliukai ir sodrus padažas sukuria šventinę atmosferą, net jei tai tik savaitgalio valgis. Šis receptas yra gana paprastas, tačiau išeina kaip meistro šefo kūrinys. Pagaminkite jį, bus labai skanu!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelės8 vnt
-
Grybai500~600 gramų
-
Svogūnai2~3 vnt
-
Saldžiosios paprikos2 vnt
-
Česnakas4 skiltelės
-
Pomidorų pasta4 šaukštai (arba smulkintų pomidorų
-
Sausas baltasis vynas300 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipirai0,5 arbatinio šaukštelio
-
Čili pipiraipagal skonį
-
Lauro lapas2 vnt
-
Petražolių lapai50 gramų
-
Čiobreliai2~3 vnt (šakelės)
-
Augalinis aliejus75 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šį patiekalą gaminsime katile arba storasieniame puode. Taip pat galite naudoti didelę keptuvę aukštais kraštais. Kepkite vištienos gabalėlius augaliniame aliejuje.
-
2. Keptą vištieną sudėkite į atskirą dubenį.
-
Reklama
-
3. Likusiuose riebaluose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
-
4. Tada sudėkite nuluptą ir smulkiai supjaustytą česnaką ir kepkite 1 minutę.
-
Reklama
-
5. Dabar sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir kepkite 2–3 minutes.
-
6. Sudėkite stambiai supjaustytus grybus ir viską troškinkite kartu, kol grybai išvirs.
-
Reklama
-
7. Kai grybai išvirs, supilkite vyną ir, maišydami, sumažinkite jo kiekį perpus. Įberkite prieskonių.
-
8. Apkeptus vištienos gabalėlius sudėkite tarp grybų ir daržovių, užpilkite pomidorų pasta, praskiesta 1 litru vandens. Įberkite druskos ir užvirinkite guliašą.
-
Reklama
-
9. Sumažinkite kaitrą, uždenkite guliašą dangčiu ir troškinkite 35–45 minutes. Likus maždaug 5 minutėms iki virimo pabaigos, suberkite petražoles.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama