Vištienos guliašas su grybais

Vištienos guliašas su grybais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Skanus, aromatingas ir švelnus patiekalas nusipelno vietos ant jūsų stalo. Šis vištienos guliašo su grybais receptas yra tikrai ypatingas! Švelni, sultinga mėsa, grybų gabaliukai ir sodrus padažas sukuria šventinę atmosferą, net jei tai tik savaitgalio valgis. Šis receptas yra gana paprastas, tačiau išeina kaip meistro šefo kūrinys. Pagaminkite jį, bus labai skanu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės
    8 vnt
  • Grybai
    500~600 gramų
  • Svogūnai
    2~3 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    2 vnt
  • Česnakas
    4 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    4 šaukštai (arba smulkintų pomidorų
  • Sausas baltasis vynas
    300 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Čili pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Petražolių lapai
    50 gramų
  • Čiobreliai
    2~3 vnt (šakelės)
  • Augalinis aliejus
    75 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šį patiekalą gaminsime katile arba storasieniame puode. Taip pat galite naudoti didelę keptuvę aukštais kraštais. Kepkite vištienos gabal...
    1. Šį patiekalą gaminsime katile arba storasieniame puode. Taip pat galite naudoti didelę keptuvę aukštais kraštais. Kepkite vištienos gabalėlius augaliniame aliejuje.
  • Keptą vištieną sudėkite į atskirą dubenį.
    2. Keptą vištieną sudėkite į atskirą dubenį.
  • Reklama
  • Likusiuose riebaluose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
    3. Likusiuose riebaluose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
  • Tada sudėkite nuluptą ir smulkiai supjaustytą česnaką ir kepkite 1 minutę.
    4. Tada sudėkite nuluptą ir smulkiai supjaustytą česnaką ir kepkite 1 minutę.
  • Reklama
  • Dabar sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir kepkite 2–3 minutes.
    5. Dabar sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir kepkite 2–3 minutes.
  • Sudėkite stambiai supjaustytus grybus ir viską troškinkite kartu, kol grybai išvirs.
    6. Sudėkite stambiai supjaustytus grybus ir viską troškinkite kartu, kol grybai išvirs.
  • Reklama
  • Kai grybai išvirs, supilkite vyną ir, maišydami, sumažinkite jo kiekį perpus. Įberkite prieskonių.
    7. Kai grybai išvirs, supilkite vyną ir, maišydami, sumažinkite jo kiekį perpus. Įberkite prieskonių.
  • Apkeptus vištienos gabalėlius sudėkite tarp grybų ir daržovių, užpilkite pomidorų pasta, praskiesta 1 litru vandens. Įberkite druskos ir ...
    8. Apkeptus vištienos gabalėlius sudėkite tarp grybų ir daržovių, užpilkite pomidorų pasta, praskiesta 1 litru vandens. Įberkite druskos ir užvirinkite guliašą.
  • Reklama
  • Sumažinkite kaitrą, uždenkite guliašą dangčiu ir troškinkite 35–45 minutes. Likus maždaug 5 minutėms iki virimo pabaigos, suberkite petra...
    9. Sumažinkite kaitrą, uždenkite guliašą dangčiu ir troškinkite 35–45 minutes. Likus maždaug 5 minutėms iki virimo pabaigos, suberkite petražoles.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai