Rūgštynių sriuba
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Rūgštynės yra specifinė žaluma. Paprastai rūgštynės tampa pagrindiniu patiekalo ingredientu. Ir daugelis mūsų mėgstamų receptų, pavyzdžiui, šis. Prisiminkime, kaip vištienos sultinyje virti rūgštynių sriubą su kiaušiniu. Šiam variantui naudojami konservuoti žalumynai, todėl ši sriuba gaminama bet kuriuo metų laiku. Taip ši sriuba ruošiama pavasarį ir vasarą. Karštas sotus patiekalas, kuriuo pietums ar vakarienei pavaišinsit didelę šeimą.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos sultinys2.5 litrai
-
Konservuotos rūgštynės500 mililitrų
-
Putpelių kiaušiniai10 vnt
-
Bulvės4 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Kiaušinis2 vnt
-
Petražolės1 vnt (šakelė)
-
Žalumynai0.5 sija
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Atskirai išvirkite putpelių ir vištienos kiaušinius. Nuplaukite ir nuvalykite visas daržoves.
-
2. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Paruoštą sultinį užvirinkite. Įdėkite į jį bulves.
-
4. Smulkiai supjaustykite morką, petražoles ir svogūną. Sudėkite daržoves į sultinį.
-
Reklama
-
5. Kai sriuboje esančios daržovės bus beveik paruoštos, įdėkite kubeliais pjaustytų vištienos kiaušinių, druskos ir pipirų. Putpelių kiaušinius perpjaukite per pusę, o žalumynus smulkiai supjaustykite.
-
6. Dalyje sriubos išdėliokite žalumynus ir kiaušinių puseles. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama