Rožinė lašiša julienne
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei jums patinka julienne, tuomet jums tikrai patiks rožinės lašišos julienne. Jei dar nebandėte julienne, tai rožinė lašiša nusipelno būti išbandyta ir mylima. Rožinė lašiša julienne yra skanus ir įspūdingai atrodantis dalykas, todėl galite jį paruošti šventiniam stalui. Patiekalas puikiai patiekiamas su atšaldytu sausu baltuoju vynu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rožinės lašišos filė500 gramų
-
Grietinėlė 10%1/2 puodelio
-
Svogūnaipagal skonį
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Citrina1/2 vnt
-
Miltai2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, įspaudžiame pusės citrinos sultis, atidedame į šalį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite iki skaidrumo, tada į svogūną suberkite žuvį.
-
2. Kepkite žuvį su svogūnais 3 minutes, tada į keptuvę įpilkite grietinėlės.
-
Reklama
-
3. Dar po 3-4 minučių į keptuvę suberkite miltus. Greitai išmaišykite, kad miltai nespėtų susisukti į didelius gumuliukus.
-
4. Keptuvės turinį užvirinkite ir nedelsdami perkelkite į puodus ar cocotte.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus uždėkite šiek tiek tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių.
-
6. Po 20 minučių belieka ištraukti patiekalą iš orkaitės ir patiekti ant stalo. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama