Rožinė lašiša julienne

Rožinė lašiša julienne

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Jei jums patinka julienne, tuomet jums tikrai patiks rožinės lašišos julienne. Jei dar nebandėte julienne, tai rožinė lašiša nusipelno būti išbandyta ir mylima. Rožinė lašiša julienne yra skanus ir įspūdingai atrodantis dalykas, todėl galite jį paruošti šventiniam stalui. Patiekalas puikiai patiekiamas su atšaldytu sausu baltuoju vynu.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rožinės lašišos filė
    500 gramų
  • Grietinėlė 10%
    1/2 puodelio
  • Svogūnai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, įspaudžiame pusės citrinos sultis, atidedame į šalį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkit...
    1. Žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, įspaudžiame pusės citrinos sultis, atidedame į šalį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite iki skaidrumo, tada į svogūną suberkite žuvį.
  • Kepkite žuvį su svogūnais 3 minutes, tada į keptuvę įpilkite grietinėlės.
    2. Kepkite žuvį su svogūnais 3 minutes, tada į keptuvę įpilkite grietinėlės.
  • Reklama
  • Dar po 3-4 minučių į keptuvę suberkite miltus. Greitai išmaišykite, kad miltai nespėtų susisukti į didelius gumuliukus.
    3. Dar po 3-4 minučių į keptuvę suberkite miltus. Greitai išmaišykite, kad miltai nespėtų susisukti į didelius gumuliukus.
  • Keptuvės turinį užvirinkite ir nedelsdami perkelkite į puodus ar cocotte.
    4. Keptuvės turinį užvirinkite ir nedelsdami perkelkite į puodus ar cocotte.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite šiek tiek tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių.
    5. Ant viršaus uždėkite šiek tiek tarkuoto sūrio ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių.
  • Po 20 minučių belieka ištraukti patiekalą iš orkaitės ir patiekti ant stalo. Skanaus!
    6. Po 20 minučių belieka ištraukti patiekalą iš orkaitės ir patiekti ant stalo. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai