Roberto padažas
5 (1 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								15 min.
						Apie receptą
Lengvai paruošiamas Roberto padažas pagal prancūzišką receptą. Jo pikantiškumas papildys ir praturtins bet kurio mėsos patiekalo skonį ir aromatą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Paruošimo proporcijos yra apytikslės. Virimo metu, jei padažas pasirodys tirštas, galite įpilti daugiau sultinio. Kaip prieskonius galite pridėti maltų pipirų ir džiovintų bazilikų.
Paskirtis: Padažų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Svogūnai2 vnt
 - 
													Sausas baltas vynas100 mililitrų
 - 
													Buljonas200 mililitrų (bet koks)
 - 
													Sviestas2 šaukštai
 - 
													Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
 - 
													Druskapagal skonį
 - 
													Prieskoniaipagal skonį
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Norėdami paruošti padažą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultinį galima naudoti iš bet kokios rūšies mėsos. Sultinį galite pakeisti vandeniu, bet tada padažas nebus toks aromatingas ir sotus. - 
                                                    
2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada smulkiai supjaustykite svogūną. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. - 
                                                    
4. Į keptuvę sudėkite susmulkintą svogūną. Svogūną troškinkite ant silpnos ugnies iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Jis taps minkštas. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Tada į svogūną supilkite vyną ir troškinkite, kol sumažės iki pusės tūrio. Išmaišykite. - 
                                                    
6. Sultinį užpilkite ant svogūnų ir suberkite garstyčias. Viską užvirinkite. Padažą troškinkite dar 10-12 minučių. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Į padažą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Troškinimo metu svogūnas beveik išverda. Bet jei norite gauti vienodesnę konsistenciją, galite padažą sutrinti trintuvu. - 
                                                    
8. Padažas paruoštas! Patiekite su bet kokiais mėsos patiekalais. - 
Reklama
 - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















