Roberto padažas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Lengvai paruošiamas Roberto padažas pagal prancūzišką receptą. Jo pikantiškumas papildys ir praturtins bet kurio mėsos patiekalo skonį ir aromatą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Paruošimo proporcijos yra apytikslės. Virimo metu, jei padažas pasirodys tirštas, galite įpilti daugiau sultinio. Kaip prieskonius galite pridėti maltų pipirų ir džiovintų bazilikų.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai2 vnt
-
Sausas baltas vynas100 mililitrų
-
Buljonas200 mililitrų (bet koks)
-
Sviestas2 šaukštai
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti padažą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultinį galima naudoti iš bet kokios rūšies mėsos. Sultinį galite pakeisti vandeniu, bet tada padažas nebus toks aromatingas ir sotus.
-
2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
3. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
-
4. Į keptuvę sudėkite susmulkintą svogūną. Svogūną troškinkite ant silpnos ugnies iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Jis taps minkštas.
-
Reklama
-
5. Tada į svogūną supilkite vyną ir troškinkite, kol sumažės iki pusės tūrio. Išmaišykite.
-
6. Sultinį užpilkite ant svogūnų ir suberkite garstyčias. Viską užvirinkite. Padažą troškinkite dar 10-12 minučių.
-
Reklama
-
7. Į padažą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Troškinimo metu svogūnas beveik išverda. Bet jei norite gauti vienodesnę konsistenciją, galite padažą sutrinti trintuvu.
-
8. Padažas paruoštas! Patiekite su bet kokiais mėsos patiekalais.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama