Roberto padažas

Roberto padažas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Lengvai paruošiamas Roberto padažas pagal prancūzišką receptą. Jo pikantiškumas papildys ir praturtins bet kurio mėsos patiekalo skonį ir aromatą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Paruošimo proporcijos yra apytikslės. Virimo metu, jei padažas pasirodys tirštas, galite įpilti daugiau sultinio. Kaip prieskonius galite pridėti maltų pipirų ir džiovintų bazilikų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Sausas baltas vynas
    100 mililitrų
  • Buljonas
    200 mililitrų (bet koks)
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti padažą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultinį galima naudoti iš bet kokios rūšies mėsos. Sultinį galite pa...
    1. Norėdami paruošti padažą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultinį galima naudoti iš bet kokios rūšies mėsos. Sultinį galite pakeisti vandeniu, bet tada padažas nebus toks aromatingas ir sotus.
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
    2. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje. Tada smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
    3. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  • Į keptuvę sudėkite susmulkintą svogūną. Svogūną troškinkite ant silpnos ugnies iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Jis taps minkštas.
    4. Į keptuvę sudėkite susmulkintą svogūną. Svogūną troškinkite ant silpnos ugnies iki šviesiai auksinės rudos spalvos. Jis taps minkštas.
  • Reklama
  • Tada į svogūną supilkite vyną ir troškinkite, kol sumažės iki pusės tūrio. Išmaišykite.
    5. Tada į svogūną supilkite vyną ir troškinkite, kol sumažės iki pusės tūrio. Išmaišykite.
  • Sultinį užpilkite ant svogūnų ir suberkite garstyčias. Viską užvirinkite. Padažą troškinkite dar 10-12 minučių.
    6. Sultinį užpilkite ant svogūnų ir suberkite garstyčias. Viską užvirinkite. Padažą troškinkite dar 10-12 minučių.
  • Reklama
  • Į padažą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Troškinimo metu svogūnas beveik išverda. Bet jei norite gauti vienodesnę konsistenci...
    7. Į padažą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Troškinimo metu svogūnas beveik išverda. Bet jei norite gauti vienodesnę konsistenciją, galite padažą sutrinti trintuvu.
  • Padažas paruoštas! Patiekite su bet kokiais mėsos patiekalais.
    8. Padažas paruoštas! Patiekite su bet kokiais mėsos patiekalais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai