Risotto su rūkyta krūtinėle

Risotto su rūkyta krūtinėle

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Noriu jūsų dėmesiui pristatyti labai paprastą, skanų ir greitai paruošiamą patiekalą. Viskas kepama vienoje keptuvėje. Patiekalas paruošiamas vienoje keptuvėje per pusvalandį. Pradedame nuo svogūno ir krūtinėlės pakepinimo, tada supilame ryžius ir sultinį. Gesinam ir viskas!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    2 puodeliai
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Rūkyta krūtinėlė
    200 gramų
  • Mėsos sultinys
    600 mililitrų
  • Druska
    1 gramas
  • Malti juodieji pipirai
    1 gramas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite svogūną. Smulkiai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
    1. Nulupkite svogūną. Smulkiai supjaustykite. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
  • Rūkytą krūtinėlę smulkiai supjaustykite.
    2. Rūkytą krūtinėlę smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Supjaustytą krūtinėlę suberkite į svogūną. Kepkite 3 minutes.
    3. Supjaustytą krūtinėlę suberkite į svogūną. Kepkite 3 minutes.
  • Pridėti ryžių. Išmaišykite ryžius taip, kad aliejus visiškai pasiskirstytų ant ryžių ir pažodžiui kiekvienas ryžių grūdas būtų padengtas ...
    4. Pridėti ryžių. Išmaišykite ryžius taip, kad aliejus visiškai pasiskirstytų ant ryžių ir pažodžiui kiekvienas ryžių grūdas būtų padengtas aliejumi. Į keptuvę daugiau nedėsime.
  • Reklama
  • Supilkite 1,5 samčio sultinio. Išmaišykite. Sultinys stipriai užvirs. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite ryžius uždengę dangčiu...
    5. Supilkite 1,5 samčio sultinio. Išmaišykite. Sultinys stipriai užvirs. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite ryžius uždengę dangčiu, retkarčiais pamaišydami.
  • Jei vandens sumažėjo, o ryžiai vis dar žali, supilkite daugiau sultinio arba vandens ir troškinkite. Pildami sultinį atminkite, kad ryžia...
    6. Jei vandens sumažėjo, o ryžiai vis dar žali, supilkite daugiau sultinio arba vandens ir troškinkite. Pildami sultinį atminkite, kad ryžiai neturi plūduriuoti sultinyje kaip sriuboje. Sultinys tik šiek tiek praskiedžia ryžius. Paprastai sultinį pilu apie 4 kartus. Padvigubėjus rizoto masei, galite pasūdyti, pagardinti pipirais, pagardinti mėgstamais prieskoniais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai