Riestainiai su varške
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šie riestainiai visada būna sėkmingi ir gana patrauklios išvaizdos. Juos gaminti nesunku, nepaisant to, kad tešlą reikia minkyti. Galite patiekti riestainius su bet kokiu gėrimu. Tešlai paruošti galite naudoti naminę arba parduotuvėje pirktą varškę. Miltai turi būti aukščiausios rūšies. Grietinė tinka su bet kokiu riebumo procentu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos kiaušinis1 vnt
-
Grietinė50 gramų
-
Varškė300 gramų
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Actas 9%1/2 arbatinio šaukštelio (sodai gesinti)
-
Cukrus65 gramai
-
Miltai250~300 gramų
-
Vanilinas2 žiupsneliai
-
Augalinis aliejus1/2 arbatinio šaukštelio (kepimo formai patepti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę ir grietinę.
-
Reklama
-
3. Gerai ismaisyti. Įpilkite sodos, kuri užgesinama actu.
-
4. Suberkite miltus ir vanilę.
-
Reklama
-
5. Užminkykite tešlą.
-
6. Suskaidykite į gabalus.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną susukite į dešrą, tada abu jos kraštus pasukite į centrą.
-
8. Perkelkite riestainius į kepimo skardą, išteptą augaliniu aliejumi arba išklotą kepimo popieriumi.
-
Reklama
-
9. Kepimo skardą įdėkite į orkaitę 30 minučių. Kepimo temperatūrą nustatykite iki 190 laipsnių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama