Riestainiai su malta mėsa orkaitėje
3.2 (4 įvertinimai)
5 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Noriu pasidalinti paprastu užkandžių riestainių gaminimo receptu. Jums reikės: paruoštų riestainių, maltos mėsos, taip pat šiek tiek laisvo laiko - ir puikus užkandis netikėtiems svečiams ant jūsų stalo Riestainiai gali būti ne tik saldūs ir prie arbatos. Jeigu Jus domina gaminti paprastus, nesaldžius riestainius, tuomet pagaminsime nuostabų užkandį. Beje, į faršą, be svogūnų, galite dėti, pavyzdžiui, morkų ir žolelių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riestainiai300~400 gramų
-
Malta mėsa300 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Batonas2 riekelės
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Padažaspagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį (sutepimui)
-
Pienas2 stiklinės
-
Manų kruopospagal poreikį (pabarstymui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Riestainius pamirkykite piene 10-15 minučių.
-
2. Kepimo skardą išklokite popieriumi, sutepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite manų kruopomis. Išmirkytus riestainius išdėliokite eilėmis (galite lengvai paspausti).
-
Reklama
-
3. Faršą sutrinkite šakute, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį, išmirkytą batoną, susmulkintą svogūną. Išmaišykite.
-
4. Į riestainių skylutes dėkite faršą, galite patepti padažu (paruoštu bešameliu ar net tiesiog majonezu).
-
Reklama
-
5. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
-
6. Patiekite paruoštus riestainius su žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama