Riestainiai su malta mėsa orkaitėje

Riestainiai su malta mėsa orkaitėje

3.2 (4 įvertinimai)

5 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Noriu pasidalinti paprastu užkandžių riestainių gaminimo receptu. Jums reikės: paruoštų riestainių, maltos mėsos, taip pat šiek tiek laisvo laiko - ir puikus užkandis netikėtiems svečiams ant jūsų stalo Riestainiai gali būti ne tik saldūs ir prie arbatos. Jeigu Jus domina gaminti paprastus, nesaldžius riestainius, tuomet pagaminsime nuostabų užkandį. Beje, į faršą, be svogūnų, galite dėti, pavyzdžiui, morkų ir žolelių.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Riestainiai
    300~400 gramų
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Batonas
    2 riekelės
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Padažas
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį (sutepimui)
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Manų kruopos
    pagal poreikį (pabarstymui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Riestainius pamirkykite piene 10-15 minučių.
    1. Riestainius pamirkykite piene 10-15 minučių.
  • Kepimo skardą išklokite popieriumi, sutepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite manų kruopomis. Išmirkytus riestainius išdėliokite eilėm...
    2. Kepimo skardą išklokite popieriumi, sutepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite manų kruopomis. Išmirkytus riestainius išdėliokite eilėmis (galite lengvai paspausti).
  • Reklama
  • Faršą sutrinkite šakute, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį, išmirkytą batoną, susmulkintą svogūną. Išmaišykite.
    3. Faršą sutrinkite šakute, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį, išmirkytą batoną, susmulkintą svogūną. Išmaišykite.
  • Į riestainių skylutes dėkite faršą, galite patepti padažu (paruoštu bešameliu ar net tiesiog majonezu).
    4. Į riestainių skylutes dėkite faršą, galite patepti padažu (paruoštu bešameliu ar net tiesiog majonezu).
  • Reklama
  • Pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
    5. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
  • Patiekite paruoštus riestainius su žolelėmis. Gero apetito!
    6. Patiekite paruoštus riestainius su žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai