Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru

Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

40 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Ar jums patinka sluoksniuota tešla? Tada šis receptas jums! Greitai pagaminami sluoksniuoti tešlos pyragaičiai su mėsa papuoš bet kokį šventinį stalą, taip pat puikiai tiks kaip užkandis kelionėje, išbandykite ir jūs!

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės
  • Reikalingi ingridientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų (pasirinkite savo mėgstamą mėsą)
  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į faršą.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    2. Kruopščiai sumaišykite.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    3. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite 7-9 cm kvadratėliais.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    4. Į kiekvieno kvadrato centre dedame faršą.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    5. Formuokite pyragaitį užspaudę tešlos kraštus. 1 variantas.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    6. 2 variantas
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    7. Sudėkite ant išteptos kepimo skardos su augaliniu aliejumi.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    8. Kiekvieną pyragaitį patepkite kiaušinio tryniu. Mes darome keletą mažų pjūvių viršuje, kad išeitų garai. Kepkite orkaitėje 15 -20 minučių, temperatūra 180 laipsnių. Iki aukso rudumo.
  • Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
    9. Padaryta! Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai