Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
  • Porcijos: 4
    Gaminimo laikas: 40 min.

Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru

Ar jums patinka sluoksniuota tešla? Tada šis receptas jums! Greitai pagaminami sluoksniuoti tešlos pyragaičiai su mėsa papuoš bet kokį šventinį stalą, taip pat puikiai tiks kaip užkandis kelionėje, išbandykite ir jūs!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų (pasirinkite savo mėgstamą mėsą)
  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

    Sluoksniuota tešla su mėsos įdaru
  • 1.
    Nuotrauka
    Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į faršą.
  • 2.
    Nuotrauka
    Kruopščiai sumaišykite.
  • 3.
    Nuotrauka
    Iškočiokite tešlą ir supjaustykite 7-9 cm kvadratėliais.
  • 4.
    Nuotrauka
    Į kiekvieno kvadrato centre dedame faršą.
  • 5.
    Nuotrauka
    Formuokite pyragaitį užspaudę tešlos kraštus. 1 variantas.
  • 6.
    Nuotrauka
    2 variantas
  • 7.
    Nuotrauka
    Sudėkite ant išteptos kepimo skardos su augaliniu aliejumi.
  • 8.
    Nuotrauka
    Kiekvieną pyragaitį patepkite kiaušinio tryniu. Mes darome keletą mažų pjūvių viršuje, kad išeitų garai. Kepkite orkaitėje 15 -20 minučių, temperatūra 180 laipsnių. Iki aukso rudumo.
  • 9.
    Nuotrauka
    Padaryta! Skanaus!


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą