Bananų putėsiai
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
50 min.
Apie receptą
Bananų putėsiai pagal šį receptą gali būti naudojami ir pyrago sluoksniui, ir putėsių pyragams gaminti. Tai atliekama labai paprastai ir greitai. Putėsiui naudokite prinokusius, saldžius bananus be sugedimo požymių. Prieš naudodami bananus būtinai nuplaukite. Pagaminus iš karto naudokite putėsius, nes jie greitai sukietėja. Jei kremas naudojamas sluoksniui tarp pyragų, užpildykite padalintą žiedą, kad gautumėte tolygų sluoksnį.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas200 gramų (prinokęs)
-
Grietinėlė 33%150 mililitrų
-
Želatina4 gramų (milteliai)
-
Vanduo30 mililitrų (šaltas, virintas)
-
Cukraus pudra1~2 šaukštai
-
Vanilinis cukrus5 gramų
-
Citrinos arba laimo sultys1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Želatiną pamirkyti šaltame, virintame vandenyje, išmaišyti ir palikti 30-40 min., kad išbrinktų. Ištirpinkite iki vientisos masės ir atvėsinkite arba vadovaukitės instrukcijomis.
-
Reklama
-
3. Į gilų dubenį supilkite šaltą grietinėlę, suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską plakite vidutiniu greičiu iki purumo.
-
4. Bananus nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į blenderio dubenį. Į bananą įpilkite citrinos sulčių ir plakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite abi mases ir plakite mažu greičiu iki vientisos masės.
-
6. Atvėsusią želatiną supilkite plona srovele ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada naudokite nedelsiant.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama